MATER DESIGN Mask kruk hoogte verstelbaar

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
Een nieuwe en tijdloze blikvanger van Mater, de flexibel in hoogte verstelbare Mask kruk van de Deense ontwerpster Eva Harlou, handig in elke ruimte en ook als bijzettafeltje.

Lees meer
€575,00
INCLUSIEF BTW

MATER DESIGN Mask kruk hoogte verstelbaar

Mater Mask Kruk - Hoogte verstelbaar.

Deze nieuwe en functionele blikvanger van Mater is een ontwerp van Eva Harlou

Het ontwerp is het resultaat van een nieuwe, baanbrekende productiemethode die Mater in staat stelt om het rest product van Carlsbergs bierproductie te gebruiken en er bruikbare en unieke ontwerp oplossingen van te maken. In samenwerking met Deens Technologisch Instituut heeft Mater een nieuwe industriële technologie ontwikkeld om rest product te verwerken, b.v. het gebruikt graan van de bierproductie samen met andere stoffen vormen deze basis van de vezels.


De flexibele Mater Mask kruk demonstreert een innovatieve waste-to-value-techniek en -oplossing om de middelen van bedrijven efficiënter te hergebruiken en voor moeder aarde (Mater is een latijns woord voor moeder) en de volgende generaties te zorgen.

Mater recycled graan vezels residu van bekende bierfabrikant Carlsberg voor het maken van de Mask kruk!. De Mask kruk is gemakkelijk in hoogte verstelbaar en daardoor een flexibel meubelstuk voor elk doel, handig in de keuken, aan tafel of als klein bijzettafeltje.

De productiemethode stelt bedrijven in staat om hun volgende interieur oplossing te creëren op basis van hun eigen afvalstromen. 

Materiaal: Carlsberg-bierafval (ongeveer 30 L) en industrieel plastic rest product.

Afmetingen:B: 46 cm. D: 46 cm. - Zithoogte: 45 cm tot 72 cm.(verstelbaar in
zithoogte)

Hoogte: 74 cm / Diepte 27 cm / Breedte 37 cm.

Materiaal zitting: FSC-gecertificeerd eiken en gerecycled plastic .

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);