HAY Loop Stand Wardrobe Wit

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De minimalistische kapstok van Leif Jorgensen staat in elke interieur stijl prachtig, en zorgt ervoor dat al je jassen en andere kledingitems opgeruimd hangen, gebruik eventueel de Hay Soft clothes hangers daarvoor.

Lees meer
€265,00
INCLUSIEF BTW

HAY Loop Stand Wardrobe Wit

Hay Loop Stand Wardrobe.

Het HAY kledingrek Loop Stand Hall van Leif Jørgensen voor Hay is een minimalistisch vormgegeven garderobe rek . Deze kan met gemak vele kledingstukken dragen en is ook nog eens zonder jassen het bekijken waard.

De Loop Stand Wardrobe is een grotere versie van Loop Stand Hall. Gebaseerd op hetzelfde elegante en grafische ontwerp met drie staanders, biedt het een eenvoudige en discrete garderobe-oplossing met voldoende capaciteit. 

Kleur opties: wit, zwart en grijs. Materiaal: powder coated staal.

Afmetingen: Hoogte 150 , Breedte 130 , Lengte/Diepte 60 cm.

♠-artikel is aanwezig in onze showroom.

De ontwerper:

De Deense architect Leif Jørgensen staat vooral bekend om de inrichting van de Diesel brand stores in Scandinavië. Tegenwoordig werkt hij vooral samen met Hay, voor wie hij onder andere de Loop-serie heeft ontworpen. Het werk van Jørgensens wordt gekenmerkt door het samenvallen van design en architectuur. Hij denkt dat de betekenis van een object afhangt van zijn context. 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);