MATER DESIGN Locus opbergladder

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
Locus is het Latijnse woord voor 'plaats / ruimte' en dit multifunctioneel design opbergmeubel belichaamt dat, in de vorm van een hoge en decoratieve slanke ladder van designer Eva Harlou.

Lees meer
€715,00
INCLUSIEF BTW

MATER DESIGN Locus opbergladder

MATER DESIGN LOCUS LADDER.

De Locus Ladder is ontworpen door de Deense architect Eva Harlou, voor Mater Design.

Dit opbergmeubel heeft weinig functionele beperkingen en wordt geleverd met een grote canvas zadeltas die geschikt is om spullen in op te bergen. De Locus is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout uit goed beheerde bosbouw, met messing haken en messing details die luxe toevoegen aan dit meubelstuk. 

Locus is een speels maar sculpturaal stuk voor zowel privéwoningen als horeca. Het is net zo sterk als de bekende gymladder en geschikt voor spelende kinderen en hun dagelijkse oefeningen.

Het ontwerp ondersteunt de VN-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling ter bescherming van "Leven op het land" , "Verantwoorde consumptie en productie" en "Partnerschap voor de doelen".

Materiaal: dennenhout, FSC-gecertificeerd

Afwerking: Natuurlijke mat gelakt.

Oorsprong: Europa

Dimensies: B 60 cm D 15 cm H 215 cm

Canvas opbergtas: B 15 cm x L 25 cm x 50 cm

Over de ontwerpster:

Eva Harlou is een Deense architect die in 2003 afstudeerde aan de Aarhus School of Architecture. Eva is in 2007 door Wallpaper * Magazine bekroond met "Best Breakthrough Designer" en ze runt haar eigen architectenbureau in Kopenhagen, waar ze zowel gebouwen als meubels ontwerpt. . Ze heeft ook een breed scala aan residentiële en architecturale programma's op televisie gepresenteerd.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);