KAY BOJESEN LIMOUSINE SMALL BLACK KAY BOJESEN

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
Nieuw deze lente is de LIMOUSINE SMALL BLACK in het mooie beukenhout voor het luxe autorijden bij mooi weer want de zonnekap kan eraf! Het is echt rondrijden in stijl. Gemaakt van beukenhout, en met de hand beschilderd, schoonmaken alleen met een vochtige

Lees meer

€65,00 €57,50

INCLUSIEF BTW

KAY BOJESEN LIMOUSINE SMALL BLACK KAY BOJESEN

LIMOUSINE SMALL ZWART KAY BOJESEN

Ondanks dat Kay Bojesen graag werkte met traditionele materialen zoals zilver en hout, was hij wel een man van de toekomst! Als een "fuctionalist" was hij zeer geinteresseerd en gefascineerd door gestroomlijnde moderne architectuur en vormgeving van zijn tijd. Toen het autobezit in 1930 explosief toenam, kwam hij met zijn collectie dynamisch vormgegeven automobielen.

In samenwerking met de Deense meubel ontwerper Ole Wanscher, creeren zij de LIMOUSINE; uiteindelijk een van zijn meest simpele en elegante ontwerpen. Zodoende komt Kay Bojesen Denmark opnieuw met de introductie van deze luxe  cabriolet model in twee varianten die plezierig autorijden en mooi design accent voor u thuis uitstralen.

De Limousine word vaak omschreven als de Koning der auto's, deze elegante auto met zijn lange neus past perfect tussen Kay Bojesen prachtige houten creaties die bij iedereen gelieft zijn, en een brede glimlach op ieders gezicht tovert! De LIMOUSINE groot en klein zal prachtig op uw tafel of werkbureau staan.

De LIMOUSINE is ook een ideaal cadeau voor kinderen, op bruiloften, studenten of zakenrelatie e.d. Het verfijnde ontwerp van de LIMOUSINE maakt het ook ideaal design speelgoed voor liefhebbers van design die bijvoorbeeld de zwarte variant op een mooi zwarte oppervlak/ ondergrond kunnen presenteren of de natuurlijke versie in een meer dynamisch/ eclectic omgeving thuis of op het werk. 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen