MENU Kettle theepot

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Menu design Kettle theepot, ontworpen door Norm Architects combineert de traditie van thee cultuur met modern Scandinavisch design.

Lees meer
€69,00
INCLUSIEF BTW

MENU Kettle theepot

Menu Kettle theepot 1,5 L

De Kettle theepot, ontworpen door Norm Architects for Menu, combineert de oude traditie van thee drinken met modern Scandinavisch touché. Doordat de theepot is gemaakt van glad transparant glas, wordt daardoor het zicht en de smaak gestimuleerd.

Maak thee door kokend water toe te voegen aan de Kettle theepot of door water op te warmen met de Kettle theepot verwarmer (deze is apart verkrijgbaar). Het theefilter, dat in het midden van de pot is geplaatst, is eenvoudig op te tillen door aan het siliconen-koord te trekken zodra de thee goed is doortrokken en klaar is om te worden geserveerd.


Materiaal:Glas, roestvrij staal, kunststof, siliconen
Afmetingen: Hoogte19 cm Diameter13 cm.
Capaciteit:1,5 L

Over de ontwerpers:

Norm Architects is een dynamisch ontwerp duo samengesteld door de Deense architecten Kasper Rønn (geb. 1976) en Jonas Bjerre-Poulsen (geb. 1976), beiden afgestudeerd aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten in Kopenhagen.

Als echte modernisten geloven ze in design waarbij de focus ligt op het voorzien in een echte behoefte in plaats van er een te creëren, en dit weerspiegelt zich in hun werk als architecten en industrieel ontwerpers.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);