KAY BOJESEN MONKEY SMALL AAPJE

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Kay Bojesen karakteristieke houten design monkey "never out off style". Een unieke en vrolijke aap, gemaakt van teak hout en limba hout in exclusieve / beperkte aantallen.

Lees meer

€130,00 €125,00

INCLUSIEF BTW

KAY BOJESEN MONKEY SMALL AAPJE

KAY BOJESEN MONKEY SMALL AAPJE LIMBA HOUT.

Ontwerp van Kay Bojesen.

De aap met uitstraling van een grappenmaker en de licht gekleurde buik, heeft menig kinderkamer en woonkamer gezien sinds de introductie in 1951.

Op de Deense televisie heeft deze design klassieker een vaste plaats als mascotte in programma's over levende dieren, en als prijs in quizprogramma's.

De KAY BOJESEN MONKEY SMALL heeft een afmeting van 20 centimeter hoogte, zijn armen en benen zijn beweegbaar en met zijn ronde handen slingert hij door uw huis en blijft hij heel makkelijk overal aanhangen.

De MONKEY SMALL is een echt design icoon voor bij u thuis en eventueel later door te geven aan uw kinderen, familie of vrienden. Het is ook een ideaal cadeau voor belangrijke verjaardagen, trouwerijen en afstudeermomenten.

Over de ontwerper:

Kay Bojesen (1886-1958) was een leerling van Georg Jensen, opleiding als zilversmid vanaf 1906. Na een paar jaar in Duitsland en Frankrijk begon hij te werken als zilversmid in Kopenhagen. Gelukkig was Kay Bojesen veel te nieuwsgierig om zich te beperken tot het raffineren van metalen, en in de jaren 1920 begon hij te experimenteren met andere materialen. In de loop van zijn verkenning ontdekte hij hout als een materiaal met zeer speciale mogelijkheden voor industriële behandeling en styling.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen