HAY PALISSADE OTTOMAN

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Hay Palissade serie is gemaakt van verzinkt staal en een powder coated laklaag tegen alle weersinvloeden. De Palissade Ottoman oogt heel luchtig en neemt visueel weinig ruimte in door het moderne lijnenspel. Deze Palissade Ottoman is onderdeel van de r

Lees meer
€285,00
INCLUSIEF BTW

HAY PALISSADE OTTOMAN

HAY Palissade Ottoman. 

De nieuwe HAY Palissade collectie bestaat uit 8 verschillende elementen waaronder de Palissade tuinstoel. Deze collectie is voor HAY ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. De collectie is in veel verschillende omgevingen toepasbaar: cafés, restaurants, tuinen, terrassen en balkons. De collectie tuinmeubelen is sterk, comfortabel en tegelijkertijd modern en elegant.

De slanke maar robuuste Palissade-voetenbank is lid van Hay's veelzijdige collectie tuinmeubilair. Palissade tuinmeubilair heeft een sterk, grafisch ontwerp dat bestaat uit eenvoudige stalen buizen en lamellen.

Ronan en Erwan Bouroullec werkten twee jaar met de collectie en creëerden een reeks eenvoudige, uitgebalanceerde stukken die zeer geschikt zijn voor terrassen, balkons, tuinen, cafés en openbare ruimtes. De Palissade stoelen, tafels en banken zijn stevig maar elegant en perfect voor buitengebruik, omdat wind en water door het frame van gegalvaniseerd staal gaan. De Palissade-meubels zijn ontworpen om goed te verouderen en het gedempte kleurenpalet draagt bij aan de tijdloze en veelzijdige uitstraling.

Het voetenbankje is 65 centimeter breed, 37 centimeter hoog en 60 centimeter diep.

Materiaal:Elektrolytisch verzinkt staal, poedercoating voor buiten.

Ook in deze collectie zit een arm- stoel, een dining-chair, een lounge-chair, vierkant tafeltje, rechthoekige tafel, en een tuinbankje.

Over de ontwerpers:

Ronan & Erwan Bouroullec zijn niet alleen broers maar ook een wereld beroemd design duo, gevestigd in Parijs. Zij werken al samen sinds 1998. Ronan is destijds afgestudeerd aan de prestigeuze Ecole Superieure des Arts decoratifs in Parijs en Erwan was leerling van de Ecole nationale superieure des Arts in het franse Cergy. Samen hebben zij met hun succesvolle ontwerpen een grote invloed op de hedendaagse design industrie. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);