HAY BONBON LAMPENKAP 380 ICE CREAM

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De Hay decoratieve Hay bonbon lampenkap Ice Cream is een nieuwe toevoeging aan de unieke collectie lampenkappen, ambachtelijk gemaakt en met veel karakter prachtig ontworpen door designer Ana Kras.

Lees meer
€629,00
INCLUSIEF BTW

HAY BONBON LAMPENKAP 380 ICE CREAM

HAY BONBON LAMPENKAP 380 ICE CREAM

Een ontwerp van de in New York gevestigde ontwerpster Ana Kraš.

Geïnspireerd door haar tekeningen, wordt de Bonbon lampenkap van Ana Kraš met de hand geweven met behulp van een originele weeftechniek om unieke, decoratieve gestructureerde stukken te maken. In haar lampenkap-samenwerking met HAY gebruikt ze hetzelfde idee om zachte garen om powder coated stalen frames te wikkelen om zo unieke individuele lampenkappen te creëren die allemaal enigszins verschillen in uiterlijk en van textuur. Wanneer de lamp aangaat is de kap om haar mooist met al haar kleuren en textuur van het geweven garen. De Bonbon is een echte sfeermaker in de ruimte voor de liefhebber van ambachtelijk design.

De kabelsets voor de lampen worden apart verkocht en zijn verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:

Een tafel / vloer-variant met een in-line tuimelschakelaar en een hangende variant voor plafondlampen. Beide varianten kunnen worden gebruikt met de twee verschillende formaat lampenkappen en worden niet geleverd met een lichtbron.

Afmetingen: W 38 cm. D 38 cm H 32 cm. Materiaal: staal frame en wol draad. Lichtbron niet meegeleverd. IP 20.

Let op!: De Bonbon lamp is alleen de lampenkap en wordt zonder bedrading en fitting geleverd. U dient deze er zelf bij te bestellen. U kunt kiezen voor een snoer met stekker en schakelaar voor een tafel of vloer functie of voor een snoer voor aansluiting aan het plafond. Natuurlijk zijn deze e.v.t verkrijgbaar in iedere goed gesorteerde bouwmarkt. 

Over de ontwerpster:

Ana Kraš, geboren in Belgrado, Servië, in 1984, studeerde meubelontwerp en interieurarchitectuur aan de Universiteit voor Toegepaste Kunsten in Belgrado. In 2013 verhuisde ze naar New York, waar ze verschillende projecten bleef uitvoeren op het gebied van objectontwerp, kunst, fotografie en mode. Haar werk is tentoongesteld in talloze solo- en groepstentoonstellingen over de hele wereld en te zien in vele internationale publicaties. Voor HAY heeft Ana de Bonbon-lamp ontworpen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);