SMD DESIGN Garden Frame room divider

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De unieke en decoratieve Garden Frame is een ontwerp van bekende ontwerpster Monica Forster voor het Zweedse SMD, een room divider voor iedereen met groene vingers of een groene afscheiding wilt creeeren thuis of in een publieke ruimte..

Lees meer
€895,00
INCLUSIEF BTW

SMD DESIGN Garden Frame room divider

SMD DESIGN GARDEN FRAME ROOM DIVIDER.

De Garden frame is een ontwerp van de Zweedse Monica Forster voor SMD Design.

De horizontale Garden is een etage voor uw kamerplanten en kan tevens dienst doen als een room divider de meegeleverde trays en vogel zijn naar eigen inzicht te gebruiken.

Deze staande tuin voegt groen toe aan de kamer met alle voordelen van dien zonder verlies van kostbare vloerruimte.

Deze is verkrijgbaar in drie kleuren wit, zwart of grijs en gemaakt van powder-coated staal.

Afmetingen: H: 1750 mm W: 1420 mm D: 380 mm,

2 x Tray Small: 190x180 mm. 2 x Tray Large: 260x250mm. 

De ontwerpster: Monica Förster,

Monica Förster, een van de topnamen binnen het Zweedse design, heeft enkele van de klassieke ontwerpen van de toekomst gemaakt. Monica Förster Design Studio is gevestigd in Stockholm en werkt op internationaal niveau met bedrijven als Volvo, Tecno, Alessi, Cappellini, Poltrona Frau, De Padova, Bernhardt, Whirlpool, Georg Jensen, Eric Joergensen, Offecct, Swedese en Rörstrand.

Sinds 2015 werkt Monica als creatief adviseur voor een aantal bedrijven in de designbranche. Ze ziet het belang van het behouden en ontwikkelen van traditie door meubels en objecten te maken met een moderne snit in oude ambachtelijke technieken.

Ze heeft vele Zweedse en internationale prijzen gewonnen als Designer of the Year en de prestigieuze Zweedse Architect Association Award, The Golden Chair. Haar werk is over de hele wereld tentoongesteld in musea en instellingen zoals Moma NY en VA Museum, Londen. Monica Förster was ook vertegenwoordigd in The International Design Yearbook.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);