MUUTO Fiber barkruk ochre - tube poten

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De tijdloze en klassieke Muuto Fiber krukken en stoelen zijn ontdaan van alle onnodige onderdelen en het resultaat is een perfecte mix van een harmonieus uiterlijk en prima comfort.

Lees meer
€239,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO Fiber barkruk ochre - tube poten

De Fiber barkruk, ontworpen door Iskos-Berlin voor Muuto, is gemaakt van een innovatief composietmateriaal bestaande uit hout en plastic vezels. Als je goed kijkt, zie je de prachtige houtvezels in de zitting. Met zijn strakke, sculpturale ontwerp en compromisloos comfort zet de Fiber-barkruk het verhaal van de Fiber-collectie van Muuto voort. Verschillende opties in kleuren, onderstellen en stoelen geven de Fiber-barstoel veel verschillende vormen, allemaal soepel passend bij vele soorten bartafels en andere stoelen uit de Fiber-collectie.

De populaire Fiber-stoel van Muuto is ontworpen door Iskos-Berlin. In de loop der jaren is de collectie uitgebreid met tal van nieuwe modellen. De eenvoudige en klassieke Fiber-stoelen zijn ontdaan van alle onnodige lagen - het resultaat is een perfecte mix van een harmonieus uiterlijk en comfort. De Fiber-collectie combineert zachte rondingen met een milieuvriendelijke houtvezel composiet, die de stoelen hun onderscheidende textuur geeft en ze 100% recyclebaar maakt.

Kleur: zitting ochre, frame mat zwart staal.
Breedte: 45 cm. Diepte: 46,5 cm. Hoogte: 65/75 cm. 
Frame materiaal: powder coated staal.
Zitting materiaal: Muovi
Onderhoudsinstructies: reinigen met een vochtige doek. Gebruik indien nodig een beetje afwasmiddel.

Over de ontwerpers:

Het in Kopenhagen gevestigde Iskos-Berlin is een samenwerking tussen de ontwerpers Boris Berlin en Aleksej Iskos. Iskos-Berlin, opgericht in 2010, en werkt op het gebied van meubel design, industrieel en grafisch ontwerp. Het creatieve duo experimenteert met nieuwe technieken en materialen om te zien welke impact ze hebben op onze alledaagse voorwerpen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);