MASSIMO COPENHAGEN. Copper Moon vloerkleed

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
Het handgeweven Massimo Copenhagen Copper Moon vloerkleed is gemaakt van 100 % bamboo vezels , en is heerlijk zacht en duurzaam tapijt. Het tapijt is eco friendly

Lees meer
€2.595,00
INCLUSIEF BTW

MASSIMO COPENHAGEN. Copper Moon vloerkleed

Massimo Copper Moon Vloerkleed.

De Copper Moon is een hoogwaardig handgeknoopt vloerkleed gemaakt van 100% bamboevezels wat een luxe gevoel geeft door de unieke zachtheid en glanzend oppervlak. De bamboevezels zijn gemaakt van bamboepulp en hebben een sterke duurzaamheid, stabiliteit en vasthoudendheid. De kwaliteit van de vezels minimaliseert het afbladderen tot bijna niets. De productie van bamboe is duurzaam omdat het gedijt zonder pesticiden en het is ook biologisch afbreekbaar en dus een zeer milieuvriendelijk materiaal.

Het tapijt is duurzaam gemaakt en komt in een heel moi design met rustige kleuren. Het vloerkleed is beschikbaar in 4 formaten: 170 x 240 cm / 200 x 300 cm / Ø 200 cm (rond) / Ø 240 cm (rond).

Behandeling:

Professionele reiniging wordt aanbevolen. Nooit reinigen met chemicaliën!
Dagelijkse reiniging: Gebruik de stofzuiger zonder borstel - regelmatig als het tapijt nieuw is, omdat het gedurende een bepaalde tijd pluisjes zal produceren. Stofzuig in de richting van de stapel. Het is een goed idee om het vloerkleed twee keer per jaar rond te draaien om ongelijkmatige slijtage te voorkomen en b.v. voelde onder de voeten van zware meubels die op het tapijt stonden.

Houd er rekening mee dat de kleuren kunnen vervagen als het tapijt gedurende langere tijd aan sterk zonlicht wordt blootgesteld. Er kunnen vlekken op de achterkant van het tapijt optreden, dus het wordt aanbevolen om op kwetsbare oppervlakken een ondertapijt te gebruiken.

♠-Made to order.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);