FRAMA Bench 01, naturel hout

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
10 weken levertijd
De flexibele Frama's Bench 01 is geïnspireerd op de Scandinavische kerkbanken uit de 20 ste eeuw en bestaat uit een massief houten frame met mooie strakke rechthoekige lijnen.

Lees meer
€965,00
INCLUSIEF BTW

FRAMA Bench 01, naturel hout

Frama Bench 01.

De Frama's Bench 01 bestaat uit een massief houten frame met strakke rechthoekige lijnen, wat weer wordt verzacht door de afgeronde hoeken van de zitting. Bench 01 is gemaakt van Baltisch berken en kan bijvoorbeeld worden gebruikt als eettafel-bank, gangbank en als bijzettafel in elke ruimte.

Frama's 01-collectie wordt gekenmerkt door de expressie die geïnspireerd is op Scandinavische kerken, waar dit soort eenvoudige houten stoelen al sinds het begin van de 20e eeuw gebruikelijk zijn.

De stoelen in de 01-reeks zijn vervaardigd met respect voor de Scandinavische houtbewerkings tradities en de vakkundige verbindingen zijn mooi te zien.


Kleur:Naturel hout
Afmetingen : Lengte 114,6 cm Breedte 37 cm Hoogte46 cm
Materiaal :Geoliede berken

Opmerkingen:
Houd er rekening mee dat variaties in de olie- en houtnerf natuurlijk zijn en dat het product na verloop van tijd een karakteristieke patina zal ontwikkelen.
Onderhoudsinstructies :
Reinig met een zachte doek uitgewrongen in water, gebruik geen chemische reinigingsmiddelen. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden zo nu en dan de bench te oliën met natuurlijke houtolie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);