MENU Androgyne Dining tafel rectangular

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
4/6 weken
De Androgyne eettafel van Danielle Siggerud is een charmante combinatie van contrasterende vormen, een elegante en sculpturale tafel voor uw interieur.

Lees meer
€3.495,00
INCLUSIEF BTW

MENU Androgyne Dining tafel rectangular

Ontwerp van Danielle Siggerud.

Deze eettafel van het Deense Menu heeft zowel vrouwelijke als mannelijke elementen, zachte sneden en scherpe randen, evenals eenvoudige en gewaagde silhouetten.De tafel is gemaakt van een natuurlijk eiken houtsoort en het tafelblad is gemaakt van eikenfineer.

Deze langwerpige uitvoering ( er is ook een ronde variant) van de Androgyne eettafel is verkrijgbaar in naturel of een donker gebeitst eiken, waarbij het onderstel van massief hout is gemaakt en het tafelblad uit een eikenfineer bestaat. De tafel is verkrijgbaar in twee afmetingen .

Danielle Siggerud ontwierp de Androgyne-tafel oorspronkelijk voor het Menu Space Café in Kopenhagen, en deze stijlvolle serie werd al snel populair en in productie genomen.

Hoogte:73 cm. - Diepte:100 / 110 cm - Lengte: 210 / 280 cm.


Over de ontwerper:

Danielle Siggerud is een in Noorwegen geboren architecte en ontwerpster gevestigd in Kopenhagen. Siggerud is afgestudeerd aan de Deense Koninklijke Academie voor Schone Kunsten en werkte in Londen samen met de beroemde architect John Pawson voordat zij in 2016 haar eigen studio in Kopenhagen opende.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);