MENU Aer schaal gerookt

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De decoratieve Aer bowl van Menu heeft een subtiel gegolfd ontwerp dat is geïnspireerd op de wervelende bewegingen van rook en mist in de lucht.

Lees meer
€169,00
INCLUSIEF BTW

MENU Aer schaal gerookt

Menu Aer bowl smoke.

De Aer bowl is een ontwerp van Gabriel Tan, de mond geblazen glazen vaas vangt de wervelingen op, waardoor de schaal een organische, en unieke uitstraling krijgt.

Terwijl natuurlijk licht door het rook grijze glas filtert, wordt de gewelfde aard van de bowl zichtbaar - de zachte golven en rimpelingen nodigen de lichten en schaduwen uit om op een betoverende manier rond de schaal te vloeien.

De Aer schaal is zowel als serveerschaal of als fruitschaal te gebruiken, maar ook als mooi decoratief item.

Materiaal: Mond geblazen full colour glas
Kleur: Groenachtig grijs
Afmetingen: Breedte 21 cm Diepte 16.5 cm Hoogte 6.7 cm
Gewicht: 2,0 kg

Note:
Door het mond geblazen glas kan het gewicht variëren.
Onderhoudsinstructies:met de hand wassen met warm water en afwasmiddel.

Over de ontwerper:

Gabriel Tan, geboren in 1982, is een in Singapore en New York gevestigde ontwerper die in verschillende disciplines werkt om manieren te vinden om traditie en technologie, erfgoed en kosmopolitische esthetiek te combineren.

Naast de samenwerking met merken als Menu en Wallpaper*, heeft Tan ook gewerkt als creative director voor Turn Handles, Origin en Ariake en als gastdocent gesproken bij verschillende instellingen. De werken van zijn ontwerppraktijk, Gabriel Tan Studio, zijn over de hele wereld tentoongesteld.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);