VIPP 494 Cabin tafel donker eiken - zwart marmer top Ø130

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
De Vipp 494 cabin round tafel is een stijlvolle eettafel van het Deense Vipp, de Cabin Series is een nieuwe serie van massief houten meubelen.

Lees meer
€4.229,00
INCLUSIEF BTW

VIPP 494 Cabin tafel donker eiken - zwart marmer top Ø130

VIPP TILT 494 CABIN TAFEL ROND 130.

De ronde tafel maakt deel uit van de Vipp Cabin Series die bestaat uit een nieuwe collectie massief houten design meubelen. De Tilt 494 Cabin Round Table heeft een subtiel geribbeld onderstel in donker of licht eiken met verschillende dessins van marmer op de bovenplaat. De ontwerp taal is minimaal uitgekleed, wat consistent is in de gehele serie, waaronder ook de Vipp 481 Cabin Stoel.

De Vipp 494 Cabin is een van de eerste eettafels van Vipp, die gemaakt is van massief eikenhout. De tafel is, net als de andere meubels uit de collectie, verkrijgbaar in licht eiken of donker eiken. Het ronde tafelblad is verkrijgbaar in verschillende varianten marmer. Kies tussen licht eiken, donker eiken, zwart marmer, licht grijs marmer of licht beige marmer (jura). De mooie details zijn o.a. in het prachtige patroon in het marmeren tafelblad, evenals het onderstel, met gegroefde details.

Deze prachtige eettafel is mooi te combineren met de eetkamerstoelen uit de Cabin serie, maar door zijn veelzijdige design ook te combineren met een ruime keuze aan diverse eetkamerstoelen van andere merken.


De tafel kan gebruikt worden in de keuken of eetkamer van het huis, en het ontwerp maakt het gemakkelijk om de tafel in veel verschillende interieur stijlen op te nemen - of er nu sprake is van een moderne of een meer traditioneel interieur.

Vipp Cabin Collection is de eerste collectie meubels van Vipp gemaakt van massief hout. De Cabin serie bestaat uit Vipp 481 Cabin Chair, Vipp 494 Cabin Round Table en Vipp 496 Cabin Square Table.
De serie is verkrijgbaar in licht eiken en donker eiken, en bestaat uit mooie en organische elementen die allemaal een moderne en eenvoudige uitstraling hebben.

Diameter: 130 cm - Hoogte 72,2 cm.

De Vipp history:

De geschiedenis van Vipp begon in 1939 toen de Deense ontwerper Holger Nielsen zijn gebruikelijke reis naar het plaatselijke voetbalstadion maakte om zijn favoriete team te zien spelen. Bij een gelijkspel wint Holger een auto op zijn ticket, maar aangezien hij geen rijbewijs heeft, besluit hij de auto te verkopen en te investeren in een metalen draaibank. De doorbraak komt wanneer zijn vrouw hem vraagt ​​om een ​​prullenbak te maken voor haar kapsalon. Deze wordt ook opgemerkt door de tandartsen van de stad die elk een bestellen voor hun respectieve praktijken en zo is de productie is geboren.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);