NORMANN COPENHAGEN RISE WANDLAMP

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Deze Scandinavische en minimalistische muurlamp is een prachtige aanvulling op uw muur, van slaapkamer tot gang en leeshoek. Een mooi contrast van een industrielle kap en basis van essenhout.

Lees meer
€100,00
INCLUSIEF BTW

NORMANN COPENHAGEN RISE WANDLAMP

Rise Wandlamp

Ontwerp van Marianne Andersen.

De Rise wandlamp van Normann Copenhagen is een mooi vormgegeven wandlamp die zowel direct als indirect licht biedt vanwege de roterende kap. Ontworpen door de Noorse Marianne Andersen, de Rise-lamp is een mix van vormen en materialen: het natuurlijke nerf-patroon en het leuke, stompe uiterlijk van essenhouten zijn de basis het industriële uiterlijk heeft de lamp van de metalen kap.

Materiaal: powder coated metaal, essenhout
Diepte: 17 cm. Diameter: 10 cm.
Hoogte: 9,7 cm.
Lamp voet: E14
Lichtbron: 2 W LED (niet inbegrepen)
Kabellengte: 200 cm.
Kabelmateriaal: textiel koord

Over de ontwerper:

Marianne Andersen studeerde in 2013 af met een MA in industrieel ontwerp aan de Oslo School of Architecture and Design. Sindsdien exposeerde ze op verschillende beurzen over de hele wereld, waaronder New York, Milaan, Parijs, Tokio en Stockholm. Ze is momenteel werkzaam als industrieel ontwerper bij het ontwerp studio van Anderssen & Voll.

Marianne is van nature pragmatisch, maar tijdens het ontwerpen houdt ze ervan om zich te verdiepen in een grote verscheidenheid aan onderwerpen met een naïeve en kinderlijke benadering, als iets voor het eerst te ontdekken. Ze gelooft dat de functie van een product ligt in het begrijpen van wie je ontwerpt en hoe dit de esthetiek, het doel en de complexiteit van het ontwerp beïnvloedt.

"Dit begrip van functie is wat ik denk dat de ontwerp waarde in de geest van de gebruiker geeft, en wat het uiteindelijk duurzaam maakt. Wat mij fascineert is de diversiteit en tendensen die gepaard gaan met de vloeibaarheid van het hedendaagse leven en hoe, en als , Ik kan dit beïnvloeden. "

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen