HAY HAY PALISSADE KRUK HOT GALVANISED

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
De Hay Palissade kruk W 37 x D 42 x H 45 cm. is gemaakt van elektrolytisch verzinkt staal en oogt luchtig door het mooie lijnenspel, en is toch super stevig om buiten te laten staan en te combineren met de outdoor Palissade tafel en lounge bankje.

Lees meer
€285,00
INCLUSIEF BTW

HAY HAY PALISSADE KRUK HOT GALVANISED

HAY PALISSADE KRUK HOT GALVANISED

De nieuwe HAY Hot Galvanised Palissade collectie bestaat uit 10 verschillende elementen waaronder de Palissade dining chair. Deze collectie is voor HAY ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. De collectie is in veel verschillende omgevingen toepasbaar: cafés, restaurants, tuinen, terrassen en balkons. De collectie tuinmeubelen is sterk, comfortabel en tegelijkertijd modern en elegant.

De Palissade tuinstoel is van stevig staal en met een zinken beschermlaag voorzien tegen allerlei weersinvloeden. De stoel meet W 37 x D 42 x H 45 cm./ voorzien van standaard gliders, en de levertijd is 5-7 weken. Ook in deze collectie hot galvanized zit een dining- stoel, een stoel, een arm-chair, ottoman, lounge stoel, vierkant tafeltje, rechthoekige tafel, tuinbankje, lounge bankje.

Ronan & Erwan Bouroullec zijn niet alleen broers maar ook een wereld beroemd design duo, gevestigd in Parijs. Zij werken al samen sinds 1998. Ronan is destijds afgestudeerd aan de prestigeuze Ecole Superieure des Arts decoratifs in Parijs en Erwan was leerling van de Ecole nationale superieure des Arts in het franse Cergy. Samen hebben zij met hun succesvolle ontwerpen een grote invloed op de hedendaagse design industrie. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen