HAY AAC 53 soft stoel swarm met wielen en gaslift

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
De meest comfortabele Hay "about a chair" variant is deze AAS 53 soft bureaustoel, een makkelijke verstelbare stoel met 5 wielen en gaslift en gestoffeerde kuip, wat de stoel heel ideaal maakt voor een werkplek aan huis of voor gebruik op het kantoor.

Lees meer
€849,00
INCLUSIEF BTW

HAY AAC 53 soft stoel swarm met wielen en gaslift

HAY AAC 53 SOFT STOEL - SWIVEL ZWENKWIELEN + GASLIFT

De nieuwe HAY AAC 53 soft stoel is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Hee Welling en HAY. Het idee was het ontwerpen van een stoel met een opvallende eenvoud. Hierdoor is er een serie ontstaan waardoor er onderling gewisseld kon worden in onderstellen, zittingen en bekleding. 'About a Chair' betekent letterlijk 'Er was eens een stoel'!

Door zijn multifunctionele karakter, is de stoel voor elke ruimte en interieur toepasbaar en zal de stoel een herkenbare design statement zijn in het interieur. De HAY About a Chair AAC 53 soft stoel is in hoogte verstelbaar!

De kuip is gemaakt van een polypropyleen en is bespannen met een losse bekleding aan de voorkant van de stoel met daartussen zachte vulling. De stoel kan in heel veel stofopties worden bekleed.

Het verstelbare onderstel is gemaakt van gepolijst aluminium. Afmetingen:  B6 9 x D 69 x H 74-78 cm.  - Zit hoogte: H 42-55 cm.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);