GUBI Wonder Sofa 5 Zits Bank - Remix Licht Grijs

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
De overhangende kussens geven de modulaire Wonder Sofa van Studio Space Copenhagen zijn jaren '70 geïnspireerde lounge bank look, beschikbaar in veel modules en stofopties.

Lees meer
€8.819,00
INCLUSIEF BTW

GUBI Wonder Sofa 5 Zits Bank - Remix Licht Grijs

GUBI WONDER SOFA 5 ZITS BANK.

Ontwerp van Space Copenhagen.

De Gubi Wonder modulaire bank is gemaakt door de ontwerpers Henriksen en Bundgaard Rützou van Studio Space Copenhagen. Originaliteit, nieuwsgierigheid en dualiteit zijn een integraal onderdeel van hun werk en de Wonder-bank vertoont al deze kenmerken.

Een klassieke jaren'70 look gecombineerd met een buitengewone rugleuning gemaakt van alleen kussens, in plaats van deze tegen de rugleuning te plaatsen zijn ze er nu letterlijk overheen gevouwen. Ze geven de hippe wonder bank een opmerkelijke vorm die uitnodigt tot ontspannen zittenen een uitzonderlijk zitcomfort en de praktische kant is dat de kussens door magneten perfect op hun plaats blijven. De Wonder Sofa is een heerlijke jaren '70 bank voor een modern en klassiek interieur. 

Afmetingen: 280 x 280 x H 76  D 95 cm. - Zit Hoogte 38 cm. 5 modules. Bekleding Kvadrat Remix 2 - 123 licht grijs (90% wol en 10% nylon). Sterkte / slijtvastheid Remix stof: 100.000 Martindale.

De bank is verkrijgbaar is een breed kleuren scala van stofferingen en leer soorten van Kvadrat, Chivasso, Gubi Boucle, Gabriel, Backhausen, Dedar Milano, Ca-Mo, Sorensen.

♠-artikel wordt Full Service bij u bezorgt.

♠ made to order

Over Studio Space Copenhagen:

Space Copenhagen heeft spraakmakende meubelstukken gemaakt voor enkele van 's werelds toonaangevende fabrikanten, zoals GUBI, Stellar Works, Fredericia Furniture, & Tradition en Mater. Bovendien doet Space Copenhagen vaak complete high-end interieurs op internationaal niveau, onder meer hun bekroonde ontwerp voor het 11 Howard hotel in New York, The Stratford opening in London Spring 2019, het restaurants Geranium en de eerste Noma in Kopenhagen. 

meer:

Space Copenhagen, opgericht in 2005 door Signe Bindslev Henriksen en Peter Bundgaard Rützou, is een ontwerp studio die werkt in meerdere disciplines, van meubels, verlichting en verfijnde objecten tot kunstinstallaties, art direction en interieurontwerp voor particuliere huizen, hotels en restaurants over de hele wereld. .

De ambitie is om nieuwe wegen in te slaan door tegenstellingen te combineren - klassiek en modern, industrieel en organisch, sculpturaal en minimaal, licht en schaduw. Dualiteit en contrast. Nieuwsgierigheid als een fundamentele menselijke toestand.

De intuïtieve benadering van de studio omvat ontwerpen die onderscheidend zijn gevormd door de gegeven omstandigheden, functionele behoeften en een fundamentele interesse in menselijk gedrag. Het is een gevoel van en geloof in langzame esthetiek die kwaliteit en duurzaamheid centraal stelt.

Space Copenhagen heeft geprezen meubelstukken voor een aantal van 's werelds toonaangevende fabrikanten en onderbouwt continu hun selectie van hoogwaardige interieurs op internationaal niveau, onder andere na hun bekroonde ontwerp voor 11 Howard hotel in New York en de befaamde bestemmingsrestaurants Geranium en Noma in Kopenhagen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);