WASTBERG W203 ILUMINA TAFELLAMP ALUMINIUM

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De W203 is goed toe te passen als bureau lamp maar ook als tafellamp op een dressoir.

Lees meer
€725,00
INCLUSIEF BTW

WASTBERG W203 ILUMINA TAFELLAMP ALUMINIUM

w203 ilumina

De W203 Ilumina lamp is een ontwerp door Ilse Crawford voor de Zweedse verlichtingsfabrikant Wästberg. Het is een tafellamp met de uitstraling van een klassieke bibliotheek lamp maar met de hedendaagse techniek van nu. Zeer goed te gebruiken als een bureaulamp, maar ook als tafellamp op een dressoir of tafel komt deze fraaie lamp goed tot zijn recht.

Er zijn uitvoeringen, een in zacht wit, sober geborsteld aluminium of een hoogglans messing De lichtbron is dimbaar en deze is niet direct zichtbare waardoor er een mooie lichtuitval ontstaat.En zelf als hij niet aan staat is het een bijzonder fraai object wat de aandacht naar zich toe trekt.

De afmetingen zijn: H 30 cm en de diameter is 40 cm.

LED
De lichtbron van de W203 Ilumina lamp is een 6 Watt dimbare LED lichtbron waarvan de lichtopbrengst overeenkomt met de lichtopbrengst van een 40 Watt gloeilamp. De kleur van het licht is 2700K wat we ervaren als warm licht. Deze is inclusief en zit ingebouwd in de lamp.

De ontwerpster: Ilse Crawford,

Ilse Crawford is een ontwerpster die haar designstudio in Londen heeft. Haar ontwerpen zijn erg gericht op het welzijn van de mens. Ze is tevens oprichter van de faculteit mens en welzijn op de Design Academy Eindhoven, haar missie strekt zich uit tot het opvoeden van een nieuwe generatie studenten zodat hun werk de realiteit van het leven verbetert.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);