VITRA VLINDER SOFA

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6/8 weken
De jarenlange ervaring van Hella Jongerius als artdirector voor kleuren en materialen bij Vitra is duidelijk terug te zien in het gekleurde design van de Vlinder bank.

Lees meer
€8.120,00
INCLUSIEF BTW

VITRA VLINDER SOFA

VITRA VLINDER SOFA

Het opvallende aan deze bank is het zitkussen, dat de gehele bank beslaat en zorgt voor een uitnodigende en gezellige uitstraling.De Vitra Vlinder bank is in vier verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar te weten; light greens, dark greens, light reds en dark reds. Hierin zijn meerdere niveaus van zeven verschillende jacquard-weefsels opgebouwd uit acht kleuren en garens van twee verschillende diktes. In een wereld waar textiel onderdeel is van de fast-fashion industrie, wil Hella laten zien hoe waardevol en bijzonder textiel eigenlijk is. De veelheid aan patronen, kleuren en texturen vormt een abstracte compositie waarin je steeds nieuwe vormen en combinaties ziet.

Het met veren en dons gevulde zitkussen wordt door middel van het eigen gewicht op zijn plaats gehouden, en is daarnaast op enkele plaatsen bevestigd aan de bank dmv ritssluitingen. Daaronder zorgt een zitvlak met zigzag veren en een polyurethaanschuim in verschillende dichtheden voor een hoog zit comfort! 

De afmetingen zijn 240 cm. breed, 124 cm diep en 75 cm. hoogte, de zithoogte is 40 cm.

De hoes is afneembaar.

Tip: deze bank is een perfect match met de Vitra Bovist poef!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen