VITRA TYDE BUREAU IN HOOGTE VERSTELBAAR

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Tyde Office Table is een functioneel en compact ontwerp. De Tyde bureau is een in hoogte verstelbaar werkbureau, een ontwerp van designers Ronan en Erwan Bourollec voor Vitra.

Lees meer
€3.450,00
INCLUSIEF BTW

VITRA TYDE BUREAU IN HOOGTE VERSTELBAAR

Ontwerp van Erwan en Ronan Bouroullec.

De Vitra's Tyde Bureau maakt deel uit van de meubelcollectie van de Franse designerbroers Erwan en Ronan Bouroullec. De Tyde Office Table is in hoogte verstelbaar 160 x 80 cm. deze is ideaal voor thuis of op kantoor.

Het kwaliteitsproduct is gemaakt van aluminium, kunststof, staal en hout, waardoor het stabiel, veelzijdig en flexibel is. De Tyde Office Table in hoogte verstelbaar (160x80 cm.) en biedt een aantal kabeluitgangen, poorten en faciliteiten waardoor het een goed uitgerust, opgeruimd station is voor dagelijks kantoorwerk.

De compacte afmetingen van deze zakelijke Vitra Tyde kantoortafel van 160 x 80 cm. maken deze ook ook perfect voor een wat kleinere ruimte, thuis of op het werk.

Afmetingen: Breedte: 160 cm. - Diepte: 80 cm.

Kleuren wit / eiken / MDF.

Over de ontwerpers:

De gebroeders Bouroullec, Ronan (geboren 1971) en Erwan (geboren 1976) zijn geboren in Bretagne, Frankrijk en hun ontwerpbureau bevindt zich in Parijs. De broers zijn uitgegroeid tot een van de meest succesvolle ontwerpers van Frankrijk en ze hebben gewerkt voor bedrijven zoals Artek, Iittala, Vitra, Alessi, Magis, Flos en Hay. De gebroeders Bouroullec hebben ook talloze prijzen gewonnen, bijvoorbeeld de Steelwood Chair voor Magis won in 2011 de prestigieuze Compasso D'Oro

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen