VITRA O-TIDY OPBERG TRAY

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De O-Tidy is een slimme combinatie van een pennenbak en een dienblad en kan worden gebruikt om verschillende kleine accessoires op en rond het kantoor op te bergen.

Lees meer
€30,00
INCLUSIEF BTW

VITRA O-TIDY OPBERG TRAY

Vitra O-Tidy opberg tray /organizer.

Ontwerper Michel Charlot heeft voor Vitra een soort pennenbak ontworpen die niet alleen charmeren met hun vrolijke kleuren en organische design, maar ook met door de vele toepassingen. De ronde O-Tidy is een slimme combinatie van een pennenbak en een dienblad en kan worden gebruikt om verschillende kleine accessoires op te bergen in kantoor, keuken, badkamer, gang en slaapkamer. De S-Tidy heeft een hoge wand die ook ideaal kan zijn voor grotere items zoals tablets.


Kleur: Wit / Geel / Donker Grijs.
Hoogte: 8 cm. Diameter:7,5 cm. / 22 cm.

Over de ontwerper:

Michel Charlot (1984) is een Zwitserse industrieel ontwerper die in 2009 afstudeerde aan de Ecole Cantonale d'Art de Lausanne en werkte voor de ontwerpstudio van Jasper Morrison voordat hij in 2011 zijn eigen bedrijf oprichtte. De bekroonde ontwerper heeft samengewerkt met merken als Vitra, en doceerde industrieel ontwerp in Lausanne en aan de Tokyo's Tama Art University.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen