VITRA OCCASIONAL LTR TAFEL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Vitra LTR Occasional Table is een ontwerp van Charles & Ray Eames.

Lees meer
€245,00
INCLUSIEF BTW

VITRA OCCASIONAL LTR TAFEL

VITRA OCCASIONAL LTR TAFEL-LOW TABLE ROD BASE 1950.


Een ontwerp van Charles & Ray Eames.

Met zijn lengte van ongeveer 39 cm., een breedte van 33,5 cm. en een hoogte van ongeveer 25 cm. is de bijzettafel LTR Occasional een klein, flexibel accessoire voor uw woonkamer. De bijzettafel van Vitra is vervaardigd van laminaat en verchroomd staal frame en is verkrijgbaar in twee verschillende versies - met zwart of wit tafelblad.

LTR Occasional Table is veelzijdige in de beschikbare toepassingen bijvoorbeeld in de woonkamer bij de bank als tafel in de gang of als praktische tafel in de kinderkamer. De stijlvolle bijzettafel met de naam LTR met het lage frame past ook prachtig bij veel andere Vitra -producten, waaronder de Eames Plastic Chair -collectie en de Heart Cone Chair.

B x H x D: 39,2 x 25 x 33,5 cm.

De meubels van Charles en Ray Eames vormen al sinds het begin van het Vitra Design Museum een hoeksteen van de collectie. In 1988 ontving het museum een groot deel van de objecten uit de nalatenschap van het koppel. Nadat het Vitra Design Museum in 1997/98 de tentoonstelling ‘The Work of Charles and Ray Eames’ presenteerde, organiseert het museum nu in 2017/18 een uitgebreid retrospectief van het levenswerk van het koppel, met als titel ‘An Eames Celebration’, opgedeeld in vier parallelle tentoonstellingen op de Vitra Campus in Weil am Rhein. Om de gelegenheid te vieren, heeft het Vitra Design Museum het ‘Eames Furniture Sourcebook’ en ‘Essential Eames:Words & Pictures’ gepubliceerd.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen