VITRA L'OISEAU VOGEL MARMER

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 Werkdagen
De decoratieve en bekende vogel L'Oiseau, doet denken aan de eenvoudige artefacten uit de Scandinavische volkskunst, en wordt nog echt ambachtelijk gemaakt.

Lees meer
€595,00
INCLUSIEF BTW

VITRA L'OISEAU VOGEL MARMER

Vitra L’Oiseau Vogel Marmer.

Ontwerp van Ronan en Erwan Bouroullec.

Vitra’s L’Oiseau van Ronan en Erwan Bouroullec, doet denken aan de eenvoudige artefacten uit de Scandinavische volkskunst en is een elegante aanvulling voor uw hedendaagse interieurs.Dankzij de elegante vormen van de vogel is het ook een perfecte accessoire om op subtiele manier de natuur in huis te halen.

Voorheen was L'Oiseau alleen verkrijgbaar in hout of keramiek, er is nu ook limited edition van 500 genummerde exemplaren in een tijdloos carrera marmer. Deze rijk, geaderde witte natuur steen geeft de vogel een verfijnde en tegelijkertijd ook een frisse look.

Vanwege het handgemaakte productieproces is elke L'Oiseau een uniek stuk op zich.

Materiaal: Carrera marmer
Lengte: 24,5 cm. / Diepte: 24,5 cm. / Hoogte:15 cm.

Over de ontwerpers:

De gebroeders Bouroullec, Ronan (geboren 1971) en Erwan (geboren 1976) worden geboren in Bretagne, Frankrijk en hun ontwerpbureau bevindt zich in Parijs. De broers zijn uitgegroeid tot een van de meest succesvolle ontwerpers in Frankrijk en ze hebben ontworpen voor bedrijven zoals Artek, Iittala, Vitra, Alessi, Magis, Flos en Hay.

De broers staan ook zeer bekend om hun prachtige architectuurprojecten. De samenwerking met Vitra starten in 2010 en heeft al prachtige objecten opgeleverd.De gebroeders Bouroullec hebben ook verschillende prijzen gewonnen, bijvoorbeeld de Steelwood Chair voor Magis won in 2011 de prestigieuze Compasso D'Oro.

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen