VITRA L'OISEAU VOGEL HOUT

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 Werkdagen
De decoratieve en bekende vogel L'Oiseau, doet denken aan de eenvoudige artefacten uit de Scandinavische volkskunst, en wordt nog echt ambachtelijk gemaakt.

Lees meer
€109,00
INCLUSIEF BTW

VITRA L'OISEAU VOGEL HOUT

Vitra L’Oiseau Vogel Hout.

Ontwerp van Ronan en Erwan Bouroullec.

De Vitra’s vogel L’Oiseau in prachtig esdoorn hout met een karaktervol nerf patroon is een modern ontwerp van Ronan en Erwan Bouroullec, geïnspireerd op de eenvoudige artefacten uit de Scandinavische volkskunst en is een elegante aanvulling voor uw hedendaagse interieur.

Dankzij het minimalistische voorkomen en de subtiele vormen van de vogel is het ook een perfecte accessoire om zo de natuur in huis te halen. Een sculpturaal kunstwerkje van een duif voor iedereen die van dieren en design houdt.

De design vogel wordt met de grootste zorg ambachtelijk gemaakt waardoor elke vogel afzonderlijk een uniek design object is.

 

Materiaal: Massief esdoorn hout.
Lengte: 24,5 cm. / Diepte: 24,5 cm. / Hoogte: 15 cm.

Over de ontwerpers:

De gebroeders Bouroullec, Ronan (geboren 1971) en Erwan (geboren 1976) worden geboren in Bretagne, Frankrijk en hun ontwerpbureau bevindt zich in Parijs. De broers zijn uitgegroeid tot een van de meest succesvolle ontwerpers in Frankrijk en ze hebben ontworpen voor bedrijven zoals Artek, Iittala, Vitra, Alessi, Magis, Flos en Hay.

De broers staan ook zeer bekend om hun prachtige architectuurprojecten. De samenwerking met Vitra starten in 2010 en heeft al prachtige objecten opgeleverd.De gebroeders Bouroullec hebben ook verschillende prijzen gewonnen, bijvoorbeeld de Steelwood Chair voor Magis won in 2011 de prestigieuze Compasso D'Oro.

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen