VITRA KAST 1 HU

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
Het opberg meubel HE van Vitra is een modulair systeem.

Lees meer
€4.425,00
INCLUSIEF BTW

VITRA KAST 1 HU

VITRA KAST 1 HU OPBERGMEUBEL.

Ontwerp van Maarten van Severen.

De Vitra kast HE is een modulair kasten systeem dat in de basis alleen uit een dressoir bestaat (de HU 1), de middelhoge versie ( HE 2) is een combinatie van 1 en 2 waardoor er een wandkast ontstaat, bij de hoogste versie (HU 3) zijn er hierbij nog twee elementen aan toegevoegd.  

Maarten van Severen, die dit meubel ontwierp , heeft in het bijzonder veel aandacht geschonken aan de kleuren van de schuifdeuren. Hiermee geeft hij het meubel een frisse en optimistische uitstraling. 

De HU 1 heeft 4 schuifdeuren die gemaakt zijn van gecoated aluminium in de kleurstelling: donkergroen, roze en bronsgrijs.

Over de ontwerper:

De ontwerper Maarten Van Severen ontwierp vanaf midden de jaren tachtig meubelen die hij aanvankelijk zelf produceerde in zijn atelier in Gent. Zijn ontwerpen onderscheiden zich door hun sobere vormgeving en hun comfort. Vanaf 1995 werkte hij samen met Vitra en ontstond de Van Severen Collection.

De afmetingen zijn B 244 x H 58 x D 40 cm.

De HU 2 heeft 8 schuifdeuren ook in gecoated aluminium met de kleuren: donkerblauw, zwavelgeel, bronsgrijs, roze, wit en donkergroen.

De afmetingen zijn B 244 x H 98 x D 40 cm. 

De HU 3 heeft 8 schuifdeuren in gecoated aluminium in de kleuren donkerblauw, zwavelgeel, bronsgrijs, roze, wit en donkergroen met een element in het midden van dennenhout. 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen