VITRA EAMES RADIO

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
Een radio ontworpen door Charles en Ray Eames in 1946 is nu voor het eerst beschikbaar, aangezien Vitra het model heeft gelanceerd in samenwerking met het bekroonde audiomerk, Revo.

Lees meer
€795,00
INCLUSIEF BTW

VITRA EAMES RADIO

VITRA EAMES RADIO.

De Eames Radio van Vitra is een technisch geüpdatet versie van de tafelradio ontworpen door Charles en Ray Eames in 1946. Deze elegante radio heeft een gegoten multiplex behuizing en het voorpaneel wordt gekenmerkt door een strak, zwart ontwerp. De Eameses hebben in het midden van de 20e eeuw veel verschillende radio's ontworpen, maar dit model is nooit in productie gegaan omdat het ontwerp zijn tijd ver vooruit was. In 2018 lanceerde Vitra een limited edition van 999 stuks van Eames Radio met technologie van het Britse bekroond audiomerk REVO. Het hoogwaardige geluid, het strakke ontwerp en de veelzijdige functies zoals Bluetooth-streaming maken Eames Radio perfect voor de eisen van deze tijd.

Kenmerken radio:

Draadloze Bluetooth-streaming met Qualcomm Aptx - technologie.
DAB / DAB + Tuner-FM-tuner met RDS
Luidspreker met volledig bereik van 4 ohm-Klasse D-versterker van 30 W
Luidspreker - driver van drie inch
Aux-in poort-koptelefoonuitgang
Voedingsunit voor het VK, Europa en de VS.
Kensington-slot tegen diefstal
Dubbel alarm-12 W uitgangsvermogen

Materiaal: Walnoot veneer, multiplex, powder coated staal
Kleur: Walnoot veneer, mat zwart front.
Breedte: 28 cm Diepte: 12 cm Hoogte: 18 cm

CHARLES EN RAY EAMES

Zijn enkele van de belangrijkste Amerikaanse ontwerpers uit de 20e eeuw, ze staan niet alleen bekend om wat ze hebben bereikt in architectuur, grafisch ontwerp, fotografie en tentoonstellingsontwerp, maar ook en vooral om hun iconische meubels en progressieve multiplex-giettechniek.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen