VITRA EAMES LOUNGE FAUTEUIL & OTTOMAN

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
De populaire set Eames Lounge Fauteuil + ottoman van Vitra, om heerlijk op uit te rusten, deze tijdloze set ontwerp is een van de meest iconische ontwerpen van het Eames koppel.

Lees meer
€7.110,00
INCLUSIEF BTW

VITRA EAMES LOUNGE FAUTEUIL & OTTOMAN

VITRA EAMES LOUNGE FAUTEUIL & OTTOMAN.

De Eames Lounge Chair en de bijpassende Eames Lounge Chair voetenbank, ontworpen in 1956 door Ray & Charles Eames voor Vitra, combineert exclusief comfort met de hoogst mogelijke kwaliteit en vakmanschap.

Tegenwoordig is deze iconische set verkrijgbaar met de aangepaste afmetingen voor deze tijd - 89 cm hoogte in plaats van 84 - voor nog meer comfort!!

De Eames Lounge Chair van Vitra, hier in een set met de Ottoman om je voeten op te zetten, is een van de meest populaire en iconische ontwerpen van het Eames design koppel.

De ruime armleuningen, en brede zit- en rugschaal van de Eames Lounge Chair van Vitra zijn gemaakt van voorgevormd multiplex, je hebt de keuze wat de afwerking betreft tussen natuurlijk kersenhout en palissander. De afneembare bekleding van de Original Eames Lounge Chair van Vitra is bekleed met zwart of brui leder.

De Vitra Ottoman in de set wordt uiteraard meegeleverd in dezelfde versie als de Eames Lounge Chair van Vitra zelf. Zie de "beschikbare product types" voor gedetailleerde informatie. De voet van de draaibare fauteuil is gemaakt van gepolijst aluminium.

  • Black Edition met een zwart onderstel, zwarte essen zitschaal en zwarte lederen bekleding van Premium Leather
  • White Edition met een gepolijst aluminium onderstel, zitschaal in wit gepigmenteerd notenhout en 'snow' lederen bekleding van Premium Leather
  • Santos Palisander met een gepolijst zwart-aluminium onderstel, zitschaal in Santos Palisander en zwarte lederen bekleding van Premium Leather
  • Kersen met een gepolijst zwart-aluminium onderstel, zitschaal in kersen en zwarte lederen bekleding van Premium Leather
  • Noten zwart gepigmenteerd met een verchroomd onderstel, zitschaal in zwart gepigmenteerd noten en chocoladebruine bekleding van Premium Leather.

Op verzoek is de Eames Lounge Chair nog steeds verkrijgbaar in de originele maat van 84 cm. Als dit uw voorkeur heeft dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice T: 085-130 36 19

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen