VITRA EAMES LCW LOUNGE STOEL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
De prachtige Vitra lounge stoel van Ray en Charles Eames gemaakt van in vorm gebogen multiplex en essen fineer met een comfortabel brede zitschaal en rugleuning. Een iconische blikvanger om naar te kijken en op te zitten voor uw woonkamer.

Lees meer
€1.455,00
INCLUSIEF BTW

VITRA EAMES LCW LOUNGE STOEL

VITRA LCW LOUNGE CHAIR.

Een ontwerp van Charles & Ray Eames.

De compacte Lounge Chair Wood (LCW) is een iconisch ontwerp van Charles en Ray Eames dat ontstaan is tijdens hun experimenten met driedimensionaal gevormd multiplex. De zitschaal en rugleuning zijn ruim aanwezig voor maximaal zitgenot en de constructie is visueel luchtig. Het onderstel is gemaakt van in vorm geperst multiplex met op de rug en zitschaal een essen fineer afwerking. De rug en zitschaal zijn dmv rubberen metaal elementen (shock mounts) aan het onderstel bevestigt.

Bij deze stoelen is er veel rekening gehouden met de lichaamsvormen waardoor u erg comfortabel kunt zitten. Ook de organische vorm en de natuurlijke uitstraling van het hout nodigen uit tot lekker lang zitten.

De LCW (lounge chair wood) Fauteuil maakt deel uit van de Plywood Group van Charles & Ray Eames, en is gemaakt van dunne voorgevormde vellen essenhout. Het voorheen stijve materiaal wordt door dit speciale fabricage proces omgetoverd tot een zachte ondersteuning van lichaam en rug, daarom past deze stoel van Vitra zich prachtig aan uw behoeften aan en is hij bijzonder comfortabel. Een gegarandeerde blikvanger in uw woonkamer, slaapkamer, studeerkamer of gebruik in een publieke ruimte.

Afmetingen: H 68 cm. B 56 cm. D 53 - zithoogte 30 cm. 

Materiaal: gevormd multiplex met dekfineer van essenhout of notenhout. 68 zwart essen, 66 rood essen, 64 essen naturel, 45 notenhout, zwart gepigmenteerd.

Stoel alleen voor gebruik binnen.

Garantie: 2 jaar

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen