VITRA CORK FAMILY

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De Vitra Cork Family is een ontwerp van Jasper Morrison, de drie unieke bijzettafels zijn volledig gemaakt van kurk.

Lees meer
€395,00
INCLUSIEF BTW

VITRA CORK FAMILY

Ontwerp van Jasper Morrison.

De Cork Family van Vitra is een prachtige verzameling bijzettafels volledig gemaakt van natuurlijk kurk. De ontwerper Jasper Morrison gaf de Cork Family-tafels duidelijke, geometrische vormen met verticale, horizontale en diagonale lijnen, die levendig contrasteren met de natuurlijke tinten en het fluweelachtige oppervlak van kurk. Dankzij de lichtgewicht en duurzame eigenschappen van kurk, kunnen de tafels ook gebruik worden als krukjes.

De Cork Family zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen. Iedere tafeltje/krukje is 33 centimeter hoog en heeft een diameter van 31 centimeter. U kunt deze los aanschaffen, maar het is extra leuk om de verschillende uitvoeringen met elkaar te combineren tot mooi en elegant geheel.

Model A, B, C : Hoogte: 33 cm. Diameter: 31 cm.

Over de ontwerper:

Jasper Morrison (1959) is een van de meest succesvolle industriële ontwerpers van zijn generatie. Hij staat bekend om een ​​esthetische en rustig humoristische stijl die vaak gericht is op ingetogen dagelijkse functionaliteit.

Afgestudeerd aan de Kingston Polytechnic en Royal College of Art, opende Morrison zijn eigen studio in Londen in 1986, en vandaag de dag heeft hij ook kantoren in Parijs en Tokio. Hij heeft producten ontworpen van servies tot tramsystemen en werkte samen met merken zoals Alessi, Vitra, Nikari, Flos, Fredericia en Iittala.

Het werk van Morrison is over de hele wereld tentoongesteld en in 2001 ontving hij de onderscheiding Royal Designer for Industry van de British Royal Society of Arts.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen