VIPP VIPP1 HAKEN SET

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 Werkdagen
Een functionele set van 2 RVS design ophang haken, van het Deense Vipp. De haken hebben de gewenste materiaal en kwaliteit die u van Vipp gewend bent.

Lees meer
€99,00
INCLUSIEF BTW

VIPP VIPP1 HAKEN SET

VIPP1 RVS HAKENSET VAN 2 STUKS.

De industriële insteek komt duidelijk naar voren in het ontwerp van de haak, waar de met rubber beklede uitsparing en het roestvrij staal samenkomen dit is kenmerkend voor de vipp collectie.

De Vipp1 haak set van 2 heeft een diameter van 1,4 centimeter en een lengte van 5,8 centimeter. De Vipp1 haak set van 2 van VIPP is gemaakt van massief, roestvrijstaal en een antislip groef van twee componenten in kunststof.

Afmetingen: (h) 5,8 x (Ø) 1,4 cm.

Over het designmerk:

Het Vipp succes verhaal begint op een lentezondag in 1931 wanneer de 17-jarige Holger Nielsen een auto wint in een loterij van het plaatselijke voetbalstadion. Holger houdt van auto's, maar heeft geen rijbewijs en daarom besluit hij de auto te verkopen en te investeren in een metalen draaibank. Dit markeert het begin van de metaalfabriek van Holger, waar hij een paar jaar later een product maakt dat beroemd zal worden over de hele wereld: namelijk de iconische Vipp pedaalemmer.

“Een goed ontwerp raakt nooit uit de mode”, zei Holger. De tijd heeft hem gelijk gegeven; de Vipp prullenbak is slechts marginaal verbeterd sinds hij in 1939 het levenslicht zag. Tegenwoordig wordt de prullenbak internationaal erkend als een designklassieker en in november 2009 werd deze zelfs in de architectuur- en designcollectie van het Museum of Modern Art ( MoMA) in New York opgenomen.

Holger en zijn vrouw, de jongste dochter van Marie, Jette Egelund, besluiten het bedrijf over te nemen. Tot nu toe is de prullenbak alleen verkocht aan de professionele markt, maar Jette is ervan overtuigd dat deze ook kan worden verkocht aan designliefhebbers over de hele wereld. Jette bezoekt de beste meubel- en designwinkels in Scandinavië. Na veel tijd en vastberadenheid, bestelt The Conran Shop uiteindelijk de Vipp pedaal emmer voor hun Londense en Parijs-winkels.

Tegenwoordig is Vipp een familiebedrijf van de derde generatie. Jette wordt nu door haar twee kinderen, Sofie en Kasper bijgestaan, die samen met een toegewijd team van medewerkers en met een groeiend assortiment producten blijven toevoegen aan het bijzonderen Vipp verhaal. De originele afvalbak is verkrijgbaar in vijf formaten en wordt vergezeld met nieuwe badkamer- en keukenproducten.

De nieuwe producten worden vervaardigd met behulp van de karakteristieke Vipp materialen: staal en rubber, waardoor de meer dan 70-jarige traditie van Vipp wordt gecontinueerd en wordt verbeterd door uitstekend vakmanschap en duurzaamheid.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen