VIPP 921 Wandplank small 50 cm.

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 Werkdagen
De hippe en minimalistische 921 Vipp wandplank kan tot 15 kg. gewicht dragen en is bijzonder fuctioneel voor in de keuken of gebruik in vochtige ruimtes zoals uw badkamer.

Lees meer
€189,00
INCLUSIEF BTW

VIPP 921 Wandplank small 50 cm.

Vipp 921 Wandplank.

Deze unieke Vipp wandplank, die eigenlijk bestaat uit twee planken biedt genoeg ruimte om uw spullen op kwijt te kunnen, de metalen shelf is in een functionele u-vorm geperst . De Vipp opbergplank biedt een opslagoptie voor elke kamer van het huis: De keuken met voorraadbussen en/of servies erop, of als kruidenrek. In de badkamer als sierplank met al uw verzorgingsproducten of juist als handdoekhouder. Of functioneel gebruik bij uw werkplek thuis met al uw boeken, laptop en pennenbeker erop.

Een inkeping in de twee bovenkanten van de shelf zorgt er voor dat de siliconen-mat vast ligt en niet kan verschuiven wat een waarborg is voor de bescherming van uw delicate voorwerpen.

De Wall Shelf is verkrijgbaar in twee maten: Small 50,5 cm. of de large 100 cm.

Beide formaten zijn: diep 19 cm. en hoog 23,9 cm.

Kleur opties: zwart of wit, powder coated aluminium.

Bevestiging materiaal is inbegrepen! (schroeven, pluggen).

Over Vipp:

Het Vipp succes verhaal begint op een lentezondag in 1931 wanneer de 17-jarige Holger Nielsen een auto wint in een loterij van het plaatselijke voetbalstadion. Holger houdt van auto's, maar heeft geen rijbewijs en daarom besluit hij de auto te verkopen en te investeren in een metalen draaibank. Dit markeert het begin van de metaalfabriek van Holger, waar hij een paar jaar later een product maakt dat beroemd zal worden over de hele wereld: namelijk de iconische Vipp pedaalemmer.

“Een goed ontwerp raakt nooit uit de mode”, zei Holger. De tijd heeft hem gelijk gegeven; de Vipp prullenbak is slechts marginaal verbeterd sinds hij in 1939 het levenslicht zag. Tegenwoordig wordt de prullenbak internationaal erkend als een designklassieker en in november 2009 werd deze zelfs in de architectuur- en designcollectie van het Museum of Modern Art ( MoMA) in New York opgenomen.

Holger en zijn vrouw, de jongste dochter van Marie, Jette Egelund, besluiten het bedrijf over te nemen. Tot nu toe is de prullenbak alleen verkocht aan de professionele markt, maar Jette is ervan overtuigd dat deze ook kan worden verkocht aan designliefhebbers over de hele wereld. Jette bezoekt de beste meubel- en designwinkels in Scandinavië. Na veel tijd en vastberadenheid, bestelt The Conran Shop uiteindelijk de Vipp pedaal emmer voor hun Londense en Parijs-winkels.

Tegenwoordig is Vipp een familiebedrijf van de derde generatie. Jette wordt nu door haar twee kinderen, Sofie en Kasper bijgestaan, die samen met een toegewijd team van medewerkers en met een groeiend assortiment producten blijven toevoegen aan het bijzonderen Vipp verhaal. De originele afvalbak is verkrijgbaar in vijf formaten en wordt vergezeld met nieuwe badkamer- en keukenproducten.

De nieuwe producten worden vervaardigd met behulp van de karakteristieke Vipp materialen: staal en rubber, waardoor de meer dan 70-jarige traditie van Vipp wordt gecontinueerd en wordt verbeterd door uitstekend vakmanschap en duurzaamheid.

 

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);