VIPP 632 CHIMNEY SOFA 3 ZITS + CHAISE LONGUE

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
De ambitie van Vipp is een wereld met minder maar betere kwaliteits producten. Deze insteek is aanwezig in de hele Deense Vipp collectie.

Lees meer
€5.460,00
INCLUSIEF BTW

VIPP 632 CHIMNEY SOFA 3 ZITS + CHAISE LONGUE

632 Chimney Sofa 3 Zits Bank+ Chaise Longue.

Ontwerp van Morten Bo Jensen.

De Vipp 640-bank is een mooi en echt stijlvol ontwerp.
Door de gebogen hoeken heeft de bank iets luchtig en ook de ranke poten waarop deze staat versterken dit effect. De moderne sofa lijkt zo door de kamer te zweven. 

De chimney bank is verkrijgbaar in verschillende stofgroepen en kleuren. De poten zijn gemaakt van zwart mat powder coated staal (net zoals de rest van de Vipp collectie).

De Vipp 632 Chimney sofa is verkrijgbaar in twee modellen: tweeënhalf of een driezitter, de afmetingen:

2,5 zitter bank: H 70 x D 90 x L 180 cm. - zithoogte 40 cm.

3 zitter bank: H 70 x D 90 x L 260 cm. - zithoogte 40 cm.

3 zitter bank met chaise longue: b. 260 x d. 90 / 170 x h. 70 cm.

De poef meet: H 38 x D 90 x L 80 cm.

De Vipp 632-bank is ook verkrijgbaar in andere opstellingen, met open elementen waardoor de bank naar eigeninzicht is samen te stellen.Indien u ook de losse poef (ottoman) aanschaft kunt u deze gebruiken, om aan de bank  schuiven of als extra zitelement.

♠ Artikel is aanwezig in de showroom.


Over Vipp:

Het Vipp succes verhaal begint op een lentezondag in 1931 wanneer de 17-jarige Holger Nielsen een auto wint in een loterij van het plaatselijke voetbalstadion. Holger houdt van auto's, maar heeft geen rijbewijs en daarom besluit hij de auto te verkopen en te investeren in een metalen draaibank. Dit markeert het begin van de metaalfabriek van Holger, waar hij een paar jaar later een product maakt dat beroemd zal worden over de hele wereld: namelijk de iconische Vipp pedaalemmer.

“Een goed ontwerp raakt nooit uit de mode”, zei Holger. De tijd heeft hem gelijk gegeven; de Vipp prullenbak is slechts marginaal verbeterd sinds hij in 1939 het levenslicht zag. Tegenwoordig wordt de prullenbak internationaal erkend als een designklassieker en in november 2009 werd deze zelfs in de architectuur- en designcollectie van het Museum of Modern Art ( MoMA) in New York opgenomen.

Holger en zijn vrouw, de jongste dochter van Marie, Jette Egelund, besluiten het bedrijf over te nemen. Tot nu toe is de prullenbak alleen verkocht aan de professionele markt, maar Jette is ervan overtuigd dat deze ook kan worden verkocht aan designliefhebbers over de hele wereld. Jette bezoekt de beste meubel- en designwinkels in Scandinavië. Na veel tijd en vastberadenheid, bestelt The Conran Shop uiteindelijk de Vipp pedaal emmer voor hun Londense en Parijs-winkels.

Tegenwoordig is Vipp een familiebedrijf van de derde generatie. Jette wordt nu door haar twee kinderen, Sofie en Kasper bijgestaan, die samen met een toegewijd team van medewerkers en met een groeiend assortiment producten blijven toevoegen aan het bijzonderen Vipp verhaal. De originele afvalbak is verkrijgbaar in vijf formaten en wordt vergezeld met nieuwe badkamer- en keukenproducten.

De nieuwe producten worden vervaardigd met behulp van de karakteristieke Vipp materialen: staal en rubber, waardoor de meer dan 70-jarige traditie van Vipp wordt gecontinueerd en wordt verbeterd door uitstekend vakmanschap en duurzaamheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);