VIPP 501 ELEKTRISCHE WATERKOKER

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 Werkdagen
De ambitie van Vipp is een wereld met minder maar betere kwaliteits producten. Deze insteek is aanwezig in de hele Deense Vipp collectie.

Lees meer
€229,00
INCLUSIEF BTW

VIPP 501 ELEKTRISCHE WATERKOKER

Vipp 501 Elektrische Waterkoker 1 Liter.

Ontwerp van Morten Bo Jensen.

De Vipp elektrische fluitketel is echt een onmisbaar onderdeel van uw keukenuitrusting. Deze mooie fluitketel heeft een stevig, powder coated aluminium oppervlak,met antislip rubberen details en een verwijderbare filter.De ketel heeft de capaciteit van 1 liter en een vermogen van 1500 watt. Kortom deze echte design fluitketel heeft ook de vertrouwde signatuur uiterlijk van alle Vipp producten.

Product Kenmerken:

1500 w, 1 liter capaciteit
zwart powder coated aluminium oppervlak
antislip rubberen noppen
verwijderbaar filter en uitloop
diameter 17,5 cm. | diepte 22 cm. | hoogte 21 cm.
kabellengte 70 cm.
gewicht 2kg. (inclusief stand)

Geschikt voor in uw keuken, of gebruik op kantoor of horeca.

Over Vipp:

Het Vipp succes verhaal begint op een lentezondag in 1931 wanneer de 17-jarige Holger Nielsen een auto wint in een loterij van het plaatselijke voetbalstadion. Holger houdt van auto's, maar heeft geen rijbewijs en daarom besluit hij de auto te verkopen en te investeren in een metalen draaibank. Dit markeert het begin van de metaalfabriek van Holger, waar hij een paar jaar later een product maakt dat beroemd zal worden over de hele wereld: namelijk de iconische Vipp pedaalemmer.

“Een goed ontwerp raakt nooit uit de mode”, zei Holger. De tijd heeft hem gelijk gegeven; de Vipp prullenbak is slechts marginaal verbeterd sinds hij in 1939 het levenslicht zag. Tegenwoordig wordt de prullenbak internationaal erkend als een designklassieker en in november 2009 werd deze zelfs in de architectuur- en designcollectie van het Museum of Modern Art ( MoMA) in New York opgenomen.

Holger en zijn vrouw, de jongste dochter van Marie, Jette Egelund, besluiten het bedrijf over te nemen. Tot nu toe is de prullenbak alleen verkocht aan de professionele markt, maar Jette is ervan overtuigd dat deze ook kan worden verkocht aan designliefhebbers over de hele wereld. Jette bezoekt de beste meubel- en designwinkels in Scandinavië. Na veel tijd en vastberadenheid, bestelt The Conran Shop uiteindelijk de Vipp pedaal emmer voor hun Londense en Parijs-winkels.

Tegenwoordig is Vipp een familiebedrijf van de derde generatie. Jette wordt nu door haar twee kinderen, Sofie en Kasper bijgestaan, die samen met een toegewijd team van medewerkers en met een groeiend assortiment producten blijven toevoegen aan het bijzonderen Vipp verhaal. De originele afvalbak is verkrijgbaar in vijf formaten en wordt vergezeld met nieuwe badkamer- en keukenproducten.

De nieuwe producten worden vervaardigd met behulp van de karakteristieke Vipp materialen: staal en rubber, waardoor de meer dan 70-jarige traditie van Vipp wordt gecontinueerd en wordt verbeterd door uitstekend vakmanschap en duurzaamheid.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen