VIPP 473 DRESSOIR KAST LAAG

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 Werkdagen
De ambitie van Vipp is een wereld met minder maar betere kwaliteits producten. Deze insteek is aanwezig in de hele Deense Vipp collectie.

Lees meer
€2.149,00
INCLUSIEF BTW

VIPP 473 DRESSOIR KAST LAAG

Vipp 473 Dressoir Laag.

Ontwerp van Morten Bo Jensen.

Het vipp kast system is een luchtig modulair systeem die bestaat uit 4 configuraties. De handige opbergrek is geschikt voor uw keuken, woonkamer of kantoorruimte. De vipp 473 is de lage versie van het kast systeem en wordt geleverd met drie planken met een keramische oppervlakte.

De hoogte van het rek kan worden aangepast met stelschroeven en is in roestvrij staal met de bekende mat zwarte powder coated afwerking. Het Vipp kast systeem heeft vloerdoppen van rvs om de vloer te beschermen tegen krassen en stabiliteit te garanderen. Het lage rek kan e.v.t worden uitgebreid met de vipp 474 rek extensie, laag.

"het rek is een verfijnde versie van het klassieke industriële rek dat je in veel hobby- en opslagruimtes aantreft. We wilden een groot rek voor een opbergmogelijkheid in de keuken, en een lagere versie voor gebruik in verschillende ruimtes rondom in het huis. " - Aldus designer Morten Bo Jensen, de hoofdontwerper bij Vipp.

Product Kenmerken:

Staanders hebben een mat zwarte powder coated afwerking.
De planken van poedercoating aluminium profielen hebben een keramische oppervlak
Afmetingen: breedte 120 cm. | diepte 45 cm. | hoogte 91,8 cm.

Geschikt voor in uw keuken, verschillende ruimtes in huis, of gebruik op kantoor.

Over Vipp:

Het Vipp succes verhaal begint op een lentezondag in 1931 wanneer de 17-jarige Holger Nielsen een auto wint in een loterij van het plaatselijke voetbalstadion. Holger houdt van auto's, maar heeft geen rijbewijs en daarom besluit hij de auto te verkopen en te investeren in een metalen draaibank. Dit markeert het begin van de metaalfabriek van Holger, waar hij een paar jaar later een product maakt dat beroemd zal worden over de hele wereld: namelijk de iconische Vipp pedaalemmer.

“Een goed ontwerp raakt nooit uit de mode”, zei Holger. De tijd heeft hem gelijk gegeven; de Vipp prullenbak is slechts marginaal verbeterd sinds hij in 1939 het levenslicht zag. Tegenwoordig wordt de prullenbak internationaal erkend als een designklassieker en in november 2009 werd deze zelfs in de architectuur- en designcollectie van het Museum of Modern Art ( MoMA) in New York opgenomen.

Holger en zijn vrouw, de jongste dochter van Marie, Jette Egelund, besluiten het bedrijf over te nemen. Tot nu toe is de prullenbak alleen verkocht aan de professionele markt, maar Jette is ervan overtuigd dat deze ook kan worden verkocht aan designliefhebbers over de hele wereld. Jette bezoekt de beste meubel- en designwinkels in Scandinavië. Na veel tijd en vastberadenheid, bestelt The Conran Shop uiteindelijk de Vipp pedaal emmer voor hun Londense en Parijs-winkels.

Tegenwoordig is Vipp een familiebedrijf van de derde generatie. Jette wordt nu door haar twee kinderen, Sofie en Kasper bijgestaan, die samen met een toegewijd team van medewerkers en met een groeiend assortiment producten blijven toevoegen aan het bijzonderen Vipp verhaal. De originele afvalbak is verkrijgbaar in vijf formaten en wordt vergezeld met nieuwe badkamer- en keukenproducten.

De nieuwe producten worden vervaardigd met behulp van de karakteristieke Vipp materialen: staal en rubber, waardoor de meer dan 70-jarige traditie van Vipp wordt gecontinueerd en wordt verbeterd door uitstekend vakmanschap en duurzaamheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);