VIPP 10 CONTAINER

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 Werkdagen
De ambitie van het Deense design label Vipp is een wereld met minder maar wel betere kwaliteits producten. Deze insteek is aanwezig in de hele Deense Vipp collectie, duurzaam en stevig materiaal voeren de boventoon.

Lees meer
€75,00
INCLUSIEF BTW

VIPP 10 CONTAINER

VIPP 10 CONTAINER.

Ontwerp van Morten Bo Jensen.

De Vipp 10 container is een fraai en handige opberg oplossing voor al uw kleine spulletjes. Van sleutelbos, armband tot watten schijfjes. Met een stevige buitenkant en uitneembare binnenkant, is de Vipp container een handige opbergoplossing voor iedere kamer.

Gebruik deze bijvoorbeeld in de badkamer, keuken, toilet of in de slaapkamer. De Vipp 10 container mag echt gezien worden, deze heeft net als de meeste Vipp accessoires een body van staal met een  mat witte of zwarte powder coated afwerking en bovenop een stoere deksel in het rvs. Het rubberen middendeel van de container is uitneembaar en makkelijk te wassen. Rubber zit ook aa de onderkant van de container. Afmetingen: doorsnede container 12 cm x 7,8 cm hoog.

De kleuren wit en zwart, is passend bij het Vipp zeeppompje, pedaalemmer, de toiletborstel, het zeepbakje, de tandenborstel houder etc. je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt je badkamer aankleden met de kwalitatief hoogwaardige Deense designaccessoires van Vipp.

 


Over Vipp:

Het Vipp succes verhaal begint op een lentezondag in 1931 wanneer de 17-jarige Holger Nielsen een auto wint in een loterij van het plaatselijke voetbalstadion. Holger houdt van auto's, maar heeft geen rijbewijs en daarom besluit hij de auto te verkopen en te investeren in een metalen draaibank. Dit markeert het begin van de metaalfabriek van Holger, waar hij een paar jaar later een product maakt dat beroemd zal worden over de hele wereld: namelijk de iconische Vipp pedaalemmer.

“Een goed ontwerp raakt nooit uit de mode”, zei Holger. De tijd heeft hem gelijk gegeven; de Vipp prullenbak is slechts marginaal verbeterd sinds hij in 1939 het levenslicht zag. Tegenwoordig wordt de prullenbak internationaal erkend als een designklassieker en in november 2009 werd deze zelfs in de architectuur- en designcollectie van het Museum of Modern Art ( MoMA) in New York opgenomen.

Holger en zijn vrouw, de jongste dochter van Marie, Jette Egelund, besluiten het bedrijf over te nemen. Tot nu toe is de prullenbak alleen verkocht aan de professionele markt, maar Jette is ervan overtuigd dat deze ook kan worden verkocht aan designliefhebbers over de hele wereld. Jette bezoekt de beste meubel- en designwinkels in Scandinavië. Na veel tijd en vastberadenheid, bestelt The Conran Shop uiteindelijk de Vipp pedaal emmer voor hun Londense en Parijs-winkels.

Tegenwoordig is Vipp een familiebedrijf van de derde generatie. Jette wordt nu door haar twee kinderen, Sofie en Kasper bijgestaan, die samen met een toegewijd team van medewerkers en met een groeiend assortiment producten blijven toevoegen aan het bijzonderen Vipp verhaal. De originele afvalbak is verkrijgbaar in vijf formaten en wordt vergezeld met nieuwe badkamer- en keukenproducten.

De nieuwe producten worden vervaardigd met behulp van de karakteristieke Vipp materialen: staal en rubber, waardoor de meer dan 70-jarige traditie van Vipp wordt gecontinueerd en wordt verbeterd door uitstekend vakmanschap en duurzaamheid.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen