MUUTO SALE - VARJO VLOERKLEED - GRIJS/GROEN

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Met zijn naam die 'schaduwen' betekent in het Fins, geeft het moderne en decoratieve Varjo-tapijt aan hoe de geweven textuur een gevoel van schaduw en licht binnen het weefsel creëert. Een prachtig design tapijt met kleurschakeringen, een ontwerp gemaakt

Lees meer

€629,00 €395,00

INCLUSIEF BTW

MUUTO SALE - VARJO VLOERKLEED - GRIJS/GROEN

SALE - VARJO VLOERKLEED - GRIJS/GROEN


* Betreft 1 exemplaar 170 x 240 cm. in de showroom, nieuw in in een grijs-groene kleur. Ophalen in de showroom. Vragen over het vloerkleed zijn welkom per telefoon, email of kom langs in de showroom.

 

Een vloerkleed met meerdere lagen en dimensies. Dat was de insteek van de Deense ontwerpster Tina Ratzer voor het Deense Muuto.
De eerste laag heeft een eenvoudig te onderscheiden patroon en kleurschema.
Wanneer u wat beter kijkt komt er een visgraat motief naar voren. Varjo is het Finse woord voor schaduw, wat verwijst naar het schaduwspel in het kleed.

100 % New Zealand wool
Afmetingen 170 x 240 - 200 x 300 cm.
hand-geknoopt.

Het Varjo vloerkleed is er in 4 kleur varianten: Donkergrijs, blauw, donkergroen en taupe.

Over de ontwerpster:

Tina Ratzer is een Deense ontwerper met een diploma in textielontwerp en weven, van de Design School Kolding, in Denemarken. In 1999 richtte Tina haar eigen studio Ratzer op, en sindsdien zijn haar ontwerpen geselecteerd voor verschillende tentoonstellingen, zoals de Crafts and Design Biennale in Rundetårn, Kopenhagen.

Haar werk wordt gekenmerkt door een geometrische expressie en een uitgebalanceerd kleurenschema, met een twist of een verrassend detail waardoor de technieken van het vakmanschap naar voren komen en een belangrijk onderdeel van het werk worden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen