TONONE BOLT WANDLAMP SIDE FIT MINI

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Deze industriële wandlamp is de kleinste variant binnen de Bolt collectie met 2 gewrichten om verschillende posities aan te nemen. De collectie van Anton de Groof is ontworpen met als uitgangspunt "de passie voor traditionele mechanisme".

Lees meer
€210,00
INCLUSIEF BTW

TONONE BOLT WANDLAMP SIDE FIT MINI

BOLT MINI WANDLAMP MET STEKKER.

Ontwerp van Anton de Groof.

Tonones populaire verlichtingsserie Bolt combineert de rauwe industriële look met een moderne stijl. Door de eenvoud van de lamp past hij in vele soorten woonstijlen. Met de bijgeleverde vleugelmoer/ verstelsleutel kun je de stand van de lamp aanpassen. Dit geeft oneindig veel mogelijkheden. Behalve dat het functioneel is, werkt het super goed samen met het ontwerp van de lamp. De vleugelmoer wordt standaard meegeleverd. 

De mini Bolt wandlamp is de kleinste van de Bolt Side Fit wandlamp serie, desondanks heeft deze toch twee gewrichten, hierdoor is de lamp heel flexibel in het bepalen van de licht richting, direct of indirect lichtval.

Er is een keuze uit: met stekker of met een directe wandinstallatie. In het laatste geval monteert u de lamp direct op een lichtpunt en gaat de bediening via een wandschakelaar. De variant met stekker heeft een snoer-schakelaar, dit snoer is 3 meter lang.

De wandlamp is 15 centimeter breed en ongeveer 21 centimeter diep. De lamp heeft een E27 fitting die zowel geschikt als voor de traditionelen lichtbron als wel de Led versie.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);