TOM DIXON ABSTRACT SIERKUSSEN

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Tom Dixon, s abstract is de naam van de kussens die gemaakt zijn met technieken uit de tapijtindustrie

Lees meer
€155,00
INCLUSIEF BTW

TOM DIXON ABSTRACT SIERKUSSEN

TOM DIXON ABSTRACT SIERKUSSEN.

De comfortabele, en nieuwe abstracte ontwerpen zijn beschikbaar in een neutraal palet, dat de natuurlijke pigmentatie van de wol onthult.Tom Dixon, s Abstract zijn kussens die gemaakt met technieken uit tapijtindustrie. Daardoor zijn deze dikker, wollige, en slijtvaster dan een gewoon kussen, deze zijn alle met de hand getuft door buitengewoon bekwame ambachtslieden.

Afmetingen zijn: 45 x 45 cm.
Materiaal kussenhoes: 50% linnen, 24% nylon en 26% wol - zeem: 95% eendenveren, 5% eendendons
Kleuren keuze is: 

Bio over de ontwerper Tom Dixon:

Tom Dixon werkte als creatief directeur voor Habitat voordat hij in 2002 zijn eigen ontwerpbureau oprichtte in samenwerking met David Begg, met de ambitie om het Britse design te vernieuwen. In 2004 nam de Zweedse investeringsmaatschappij Proventus een meerderheidsbelang in het jonge merk Tom Dixon en een groep werd gevormd met het klassieke Finse bedrijf Artek (nu eigendom van Vitra).


Beide bedrijven werden creatief geleid door Tom Dixon en onder het management van David Begg. Deze ervaring versterkte Tom Dixons liefde voor Scandinavisch design, wat altijd een belangrijk onderdeel van zijn inspiratie is geweest (neem zijn S-Chair bijvoorbeeld, een van zijn eerste ontwerpen gemaakt in 1987, sterk beïnvloed door Verner Pantons System 123).


Tegenwoordig biedt het merk Tom Dixon verlichting, meubels en accessoires voor zowel privé-woningen als openbare ruimtes.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen