Geen producten gevonden...
*INCLUSIEF BTW
Pagina 1 van 1

RADIO'S

Tivoli Audio werd opgericht voor een doel - om mooi vormgegeven, eenvoudig te gebruiken, audio van hoge kwaliteit producten te brengen aan de consument tegen een eerlijke prijs. Het bedrijf werd opgericht door Tom DeVesto, een zeer gerespecteerde innovator in de audio-industrie die decennia-lange carrière bestaat uit senior management posities bij Advent Corporation, Kloss Video en de medeoprichter van Cambridge SoundWorks. Als CEO en hoofd van R & D bij zijn vorige bedrijf was Tom verantwoordelijk voor de ontwikkeling van enkele van de best verkochte en meest innovatieve hifi en multimedia speaker producten beschikbaar.

Onze producten vertegenwoordigen een niveau van geluidskwaliteit en pasvorm en afwerking, die is ongeëvenaard in hun prijsklasse. Elk Tivoli Audio product wordt vervaardigd in onze eigen fabriek, die biedt ons een uitzonderlijke kwaliteit controle. Woorden kunnen niet volledig overbrengen van de ervaring van het leven met - en luisteren naar - een van onze radio's, dus we nodigen u uit om te profiteren van onze Risk Gratis 30 Dagen In-Home-auditie periode. Dit is de enige manier om echt te ontdekken wat maakt onze producten zo speciaal maakt. Kom snel naar onze website voor onze laatste nieuwtjes en reviews en gratis contact met ons voelen als u vragen hebt.

Al onze producten te maken elegante, unieke geschenken voor Kerstmis, Moederdag, Vaderdag, bruiloften, diploma-uitreikingen, verjaardagen, housewarmings, en andere speciale gelegenheden.

Lees meer