VITRA TIP TON STOEL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Door de unieke structuur van de stoel kan deze een paar graden naar voren worden gekanteld.

Lees meer
€285,00
INCLUSIEF BTW

VITRA TIP TON STOEL

VITRA TIP TON STOEL. 

Ontwerp van Edward Barber en Jay Osgerby.

De Tip Ton-stoel van Vitra valt op door de speciale basisstructuur waarmee de stoel een paar graden naar voren kan worden gekanteld. Volgens het onderzoek aan de ETH Zürich University in Zwitserland, activeert een lichtjes naar voren reikende zithouding de rug- en buikspieren en helpt het lichaam met meer zuurstof binnen te krijgen.

Ontworpen door Edward Barber en Jay Osgerby, is de Tip Ton-stoel gemaakt van duurzaam en recycle-baar plastic en bevat hij geen losse mechanische onderdelen. De Tip Ton stoel is een bijzondere combinatie van functie en vormgeving, geschikt voor de keuken, kantoor of elders in huis.


Kleur:Zwart
Breedte: 50,9 cm. Diepte: 55,5 cm. Hoogte: 78,6 cm.
Stoelhoogte: 46,2 cm.
Materiaal: polypropyleen
Opmerkingen: Stapelbaar (max. 4 stuks). Deze stoel is ook geschikt voor buitengebruik.

Over de ontwerpers:

Edward Barber (1969) en Jay Osgerby (1969) zijn Britse ontwerpers en oprichters van de Londense studio Barber & Osgerby, opgericht in 1996. Barber en Osgerby studeerden architectuur en interieurontwerp aan het London Royal College of Art en sindsdien dat ze hebben samengewerkt op het gebied van industrieel ontwerp, meubeldesign en architectuur.

Hun strakke, gestroomlijnde ontwerpen zijn vaak geïnspireerd op het vouwen en vormen van plaatmateriaal, en een goed voorbeeld van hun innovatieve stijl is de Tip Ton-stoel die is reproduceert door het Zwitserse Vitra.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen