NEW WORKS Tense Hanglamp Ø120

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De decoratieve en luchtige NewWorks Tense hanglamp met led lichtbron lijkt als een wolk door uw kamer te zweven en geeft mooi warm licht.

Lees meer
€599,00
INCLUSIEF BTW

NEW WORKS Tense Hanglamp Ø120

New Works Tense Hanglamp Ø120.

Ontwerp van Panter & Tourron.

De Tense hanglamp is meer dan een meter lang en lijkt alsof er een zachte wolk naar binnen is gedreven.

De ronde en langwerpige vorm en het smalle uiterlijk geven de lamp een zwevende uitstraling, wat de lamp tegelijkertijd ook zeer elegant maakt. De Tensen hanglamp van New Works zorgt voor een zeer aangenaam en sfeervol licht voor de ruimte waarin hij hangt. 

De gebruikte materialen zijn zowel duurzaam als zacht is - en tegelijkertijd 100% recyclebaar. De flexibiliteit van deze papierachtige diffuser zorgt ervoor dat zijn slanke frame de wolkachtige kwaliteiten van de Tense hanglamp accentueert. Afgewerkt met een slanke LED-lichtbron.

Een echt moderne benadering van verlichting.

Afmetingen: H15 cm - Ø90 cm - D 80 cm./ H15- Ø120- D110 / H15-Ø70- D60 cm.
Lichtbron: Geïntegreerde LED, Dimbaar
Snoer-lengte: 3 meter

De Hanglamp is verkrijgbaar in drie maten Ø70 - Ø90 en Ø120.

♠ Artikel is aanwezig in onze showroom.

Over Panter & Tourron:

Met een sterke focus op onderzoek naar nieuwe formele codes en visuele ervaringen, werkt de Zwitserse studio van Panter & Tourron op het snijvlak van technologie, design en samenleving. Materiële en technologische innovatie zorgt voor onverwacht werk dat een nieuwe visie op luxe zal herdefiniëren. Vers van het verzamelen van de Dezeen Award voor hun innovatieve Tense-collectie, verlegt de studio vandaag de grenzen van hedendaags design.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);