TALA ALUMINA TAFEL/WANDLAMP + SPHERE IV LED 8W E27

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De speelse combinatie van een minimalistische rechthoekige armatuur met een ballon vorm Sphere led lichtbron van borosilicaat glas, een sculpturaal lichtobject.

Lees meer
€185,00
INCLUSIEF BTW

TALA ALUMINA TAFEL/WANDLAMP + SPHERE IV LED 8W E27

Tala Alumina tafel-/wandlamp.

De Alumina tafel-/wandlamp is een ontwerp van het merk Tala. De missie van dit Britse merk is om lamphouders en lichtbronnen te ontwikkelen waarbij nieuwe technologie en duurzaamheid zijn gecombineerd met oogstrelend design. De lampen moeten eenvoudig verstelbaar en vervoerbaar zijn bij verhuizing. 

Op deze minimalistische rechthoekige houder van poeder gelakt aluminium is in de E27 fitting een ballon vorm Sphere led lamp van borosilicaat-glas geplaatst. Via de ronde draaidimmer op de houder past u het licht van de aan tot de gewenste sterkte.De kleur hiervan verandert automatisch in warmte naarmate de dag vordert, aangepast aan het menselijk bioritme. Een combinatie van licht en wellness dus.

De Tala Alumina tafel-/wandlamp + Sphere IV LED E27 8W Dim To Warm in verschillende kleuren is 28 cm breed, 30 cm hoog en de bolvormige lamp is 19 cm in doorsnee. De textiel gevlochten kabel is 400 cm lang. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);