NORDIC TALES TABULA TAFEL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
te verwachte artikel
De Tabula-tafel heeft een eikenhouten frame, een glazen tafelblad met zes afzonderlijke lades die u uitnodigen om uw creativiteit de vrije loop te laten. Plaats al uw bijzondere souvenirs en leuke design items achter het glas om van te genieten.

Lees meer
€3.500,00
INCLUSIEF BTW

NORDIC TALES TABULA TAFEL

Tabula Tafel.

De Tabula-tafel van Nordic Tales is niet een standaard houten tafel, maar een multifunctionele tafel die is ontworpen voor zeer verschillende conceptuele toepassingen: van eetkamer, werkruimte retail. Een zichtbaar opslagsysteem maakt de Tabula-tafel zelfs perfect voor winkels die producten in een nieuwe en andere omgeving willen weergeven. Waar de Tabula-tafel ook wordt geplaatst, de zichtbare grote displays ruimtes vragen om u creativiteit en verbeelding! 

De tafel heeft meerdere laden, maar in plaats van de inhoud onder een gebruikelijke dicht tafelblad te verbergen, wordt de inhoud weergegeven door het transparant glas. Dit klinkt misschien rommelig, maar dat is het echt niet. De lades die mooi zijn omlijst displays de inhoud als een mooi geheel.Dit maakt de Tabula-tafel het perfecte werkstation voor bijvoorbeeld een ontwerp studio, kunstafdelingen en andere creatieve omgevingen die regelmatig schetsen, stalen, hulpmiddelen en hardware moeten opslaan die geen deel uitmaken van een actief proces maar wel binnen handbereik moeten blijven.

Tabula Table bevordert een creatieve omgeving die de ideeën op gang brengt - niet alleen in een professionele omgeving, maar ook in uw woning thuis. Er is geen limiet aan de creatieve en buitengewone displays die u kunt maken met deze tafel. 

Afmetingen: (L) 200 cm x (D) 90 cm x (H) 74 cm
Materiaal: massief eiken en gehard-glas.

♠ Artikel wordt Full-Service geleverd.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen