FLOS Tab F vloerlamp

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De decoratieve Flos Tab T led vloerlamp van Edward Barber & Jay Osgerby is een stijlvol, eigenzinnig design voor functionele en energiezuinige verlichting met een 90 graden roteer-bare kop.

Lees meer

€410,00 €348,50

INCLUSIEF BTW

FLOS Tab F vloerlamp

FLOS TAB - T LED VLOERLAMP (90° DRAAIBAAR).

De FLOS Tab T LED lamp is ontworpen door het duo Edward Barber & Jay Osgerby.

Deze gloednieuwe editie van de Tab-familie, is er nu met nieuwe kleuren en de nieuwe editie van Tab vloerlamp heeft een verstelbare kop met een ± 90 graden rotatiemogelijkheid die direct licht uitstraalt. Beschikt over een snoer-dimmer / schakelaar op snoer.

Verkrijgbaar in twee nieuwe afwerkingen mat-blauw en mat-donkergroen.

Inspiratie achter het ontwerp: E. Barber en J. Osgerby houden één doel voor ogen wanneer ze aan een creatie beginnen: daag alles uit. “Wanneer we de opdracht krijgen om een ​​product te ontwerpen, proberen we het archetype opnieuw te evalueren, om precedenten uit te dagen. We kijken altijd naar verschillende manieren waarop producten gemaakt kunnen worden, niet per se door gebruik te maken van nieuwe materialen of radicale heroverwegingen, maar misschien door bestaande technieken op een meer originele of intelligente manier te gebruiken. ”

Het is een prachtige en minimalistisch ontworpen lamp voor direct en gereflecteerd licht. De Tab T is gemaakt van cast aluminium met een reflector van porselein. De Tab is een stijlvol, minimalistisch design voor functionele en energiezuinige verlichting. De lichtbron is richtbaar waardoor de Tab een handige lamp is voor verlichting precies op de plek waar nodig.

Kan ook zeer goed gebruik worden als lamp naast het bed.

Lichtbron (geïntegreerd in de lamp) 14 x LED 9W

Afmetingen: Hoogte: 110 cm. Diameter: 24cm Kabellengte: 200 cm.
Diameter voet: 24 cm.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);