STRING STORAGE COMBO KEUKEN

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
String Furniture is een gelieft Zweeds opbergsysteem uit 1949 ontworpen door de designer Nils Strinning. Het is een flexibele en veelzijdige systeem waaronder ook deze keukencombi met veel opbergkasten en legplanken .

Lees meer
€1.295,00
INCLUSIEF BTW

STRING STORAGE COMBO KEUKEN

String Storage Combo Kitchen (157 x 200 x 30 cm).

Ontwerp van Nils Strinning uit 1946.

De String Storage Combo Kitchen 157x200x30cm is in 1949 ontworpen door Nisse Strinning voor de String-collectie van het gelijknamige label.

De String Kitchen Shelf maakt deel uit van het String Shelf System, een designklassieker die geldt als een van de must-haves in de branche. De String-collectie van String is een uniek flexibel, combineerbaar en uitbreidbaar wandsysteem dat u precies de individuele opslagruimte biedt die u nodig heeft.

De String Kitchen Shelf is gemaakt van hout, is 157 cm breed, 200 cm hoog en 30 cm diep. Deze is verkrijgbaar in de kleur wit. In detail bestaat de Kitchen Shelf by String uit drie op de grond gemonteerde zijpanelen, zes planken (78 x 20 cm), één tijdschriftenplank, één bovenkast met lades en één bovenkast met schuifdeuren.

Combineer de String Kitchen Shelf met andere String-elementen die je leuk vindt, je vindt ze in de "collectie". Met String kunt u eenvoudig de planken van uw dromen ontwerpen - geniet ervan!

Zelf uw kast samenstellen? dat kan ook klik op de Build Your Own en ga aan de slag!

Over de ontwerper: 

Nils "Nisse" Strinning (8 december 1917 - 10 mei 2006) was een Zweedse architect en ontwerper.

Strinning werd geboren in Kramfors en kwam uit een Zweedse familie met oorsprong in de 16e eeuw in Ångermanland. De naam werd aan het begin van de 20e eeuw aangenomen door de familieboerderij "Strinningen" ten noorden van Härnösand.

Nisse Strinning was vooral bekend om het String-boekenrek systeem dat hij en zijn vrouw, de ontwerper Kajsa Strinning, in 1949 ontwierpen voor een wedstrijd die werd geïnitieerd door Bonnier, een toonaangevende Zweedse tijdschrift.

In de jaren veertig studeerde hij architectuur aan het Royal Institute of Technology in Stockholm (KTH). Al als student ontwierp hij een afdruiprek dat bestond uit met plastic beklede metalen draden. Het afdruiprek, dat elfa heette (niet te verwarren met elektronicabedrijf ELFA), werd erg populair en begon toen hij en zijn vrouw de beroemde String-plank creëerden.

Nisse en Kajsa Strinning worden terecht gezien als iconen van Scandinavisch modern design en het String Shelving System als een moderne eigentijdse designklassieker.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);