FRIENDS & FOUNDERS Stand Out kapstok

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6/8 weken
De Friends and Founders Stand Out kapstok is een prachtige en sculpturale blikvanger voor de hal of slaapkamer, ontworpen door designer Ida Linea hildebrand.

Lees meer
€1.079,00
INCLUSIEF BTW

FRIENDS & FOUNDERS Stand Out kapstok

FRIENDS AND FOUNDERS STAND OUT KAPSTOK.


Ontwerp van Ida Linea Hildebrand.

De Stand Out Kapstok van Friends & Founders is een echte blikvanger die gezien mag worden direct in uw hal of in de kleedkamer. Deze moderne Deense kapstok heeft een elegante frame van mat zwart poeder gelakt staal en een stevige en solide voet van Belgisch marmer. De flexibel e Stand Out Kapstok met zijn prachtige silhouette dis een echt sculpturaal object die ook zonder jassen en accessoires het bekijken waard is en een echte aanwinst voor uw interieur. De losse kapstok hangers zijn binnenkort te verkrijgen in het keuze menu.

De Stand Out Kapstok is een flexibel kapstok voor uw moderne huishouding, maar ook geschikt voor bij uw werkplek of gebruik in publieke ruimtes zoals restaurants, hotelkamers of kantoren.

Net als andere producten van Friends & Founders, is de Stand Out Kapstok ontworpen door designer en eigenaresse van dit exclusieve label Ida Linea Hildebrand.

Afmetingen: H 200 x W 65 D 20 cm. Voet van massief marmer ( Belgisch Blue marmer). Gewicht: 28 Kg. Kleur frame zwart / Ral 9005. Frame is van poeder gelakt staal. Losse Hangers zijn optioneel.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);