MUUTO STACKED 2.0 KAST 1

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Het ontwerp van de Muuto Stacked bestaat namelijk uit verschillende modules die je zelf aan elkaar kunt koppelen en combineren, welke manier ook de voorkeur heeft.

Lees meer
€1.245,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO STACKED 2.0 KAST 1

Muuto Stacked 2.0, Kast 1

De Muuto Stacked 2.0 serie is een ontwerp van de Belgische ontwerper Julien de Smedt.

De Stacked 2.0 is een nieuwe, verbeterde versie van de oude Stacked, nu wordt deze in Zweden gemaakte met een nieuwe eiken versie en een nog betere lak afwerkingen, ook is aandacht besteed aan een precieze afwerking.

Het systeem biedt vele opbergoplossingen met talloze mogelijkheden. Het veelzijdige ontwerp bestaat uit drie verschillende elementen, open, met een achterkant of met een deur, die zelf aan elkaar te koppelen zijn door middel van een meegeleverde clip en waarmee u naar inzicht kan combineren! Van vrolijke verspringingen tot strakke belijningen. Stacked 2.0 is multifunctioneel, toepasbaar als wandelement, kamerverdelers of een dressoir / tv-meubel.

De elementen van het Stacked 2.0 systemen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zorgen voor een lange levensduur. Het verschil tussen de afmetingen small, medium en large zit in de breedte van de kast: 21,8, 43,6 of 65,4 cm. De gekleurde elementen zijn vervaardigd van gelakt MDF en de houten uitvoering hebben een eiken fineer. Iedere module wordt geleverd met 2 bijpassende clips behalve de eiken module, deze wordt geleverd met 2 grijze clips.

De afmetingen voor de configuratie No 1-W zijn:(b) 130.8 x (d) 35 x (h) 107.2 cm

Zelf samenstellen? gebruik dan deze MUUTO CONFIGURATOR

De ontwerper :

Julien De Smedt is mede-oprichter van PLOT en is een bekroonde, internationaal geprezen architect. Hij staat bekend om zijn vermogen om altijd een frisse kijk op dingen te hebben en bestaande conventies uit te dagen. Op 29-jarige leeftijd won Julien de Smedt de Gouden Leeuw voor zijn werk bij het ontwerpen van de Stavanger-concertzaal, die werd aangekondigd als 's werelds beste concertzaal op de Biënnale van Venetië.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);