HAY SOFT EDGE BARKRUK 75 CM.

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
Doordat uw tijdens het zitten niet in contact komt met scherpe randen of hoeken is de soft edge barkruk niet alleen visueel vriendelijk, maar zorgt de kruk ook daadwerkelijk voor een heerlijk, dynamisch zitcomfort.

Lees meer
€159,00
INCLUSIEF BTW

HAY SOFT EDGE BARKRUK 75 CM.

HAY SOFT EDGE BARKRUK.

De barkruk is vervaardigd met de laatste technieken op het gebied van gevormd multiplex.Doordat uw tijdens het zitten niet in contact komt met scherpe randen of hoeken is de soft edge barkruk niet alleen visueel vriendelijk, maar ook comfortabel. De verticale belijning van het onderstel wordt onderbroken door een horizontale lijn, dat naast een gevoel van lichtheid ook een functioneel aspect creëert. Het minimalistische ontwerp zorgt ervoor dat de kruk zowel in de privé sferen als in de horeca het uitstekend doet!

De Soft Edge is verkrijgbaar met twee verschillende onderstellen, namelijk chroom en zwart gepoeder-coat metaal. De zitting is vervaardigd uit eiken fineer dat is afgewerkt met gekleurde beits. U kunt hierbij kiezen uit de kleuren rood, dusty groen, zacht grijs en zwart. Naast de gebeitste variant is er ook en zitting verkrijgbaar in mat gelakt eiken fineer. 


De barkruk is verkrijgbaar in:  b. 40 x d. 40 x h. 65 cm / b. 41.5 x d. 41.5 x h. 75 cm.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen